Mergi direct la conținut »
FOTO | Gafă amuzantă în ultimul episod din "Game of Thrones". Un pahar de Starbucks apare într-o scenă a serialului. Răspunsul HBO
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > FOTO | Gafă amuzantă în ultimul episod din "Game of Thrones". Un pahar de Starbucks apare într-o scenă a serialului. Răspunsul HBO

FOTO | Gafă amuzantă în ultimul episod din „Game of Thrones”. Un pahar de Starbucks apare într-o scenă a serialului. Răspunsul HBO

Fanii "Game of Thrones" au semnalat pe rețelele de socializare că în episodul al patrulea din noul sezon al serialului apare un obiect care nu ar fi trebuit să fie acolo: un pahar de Starbucks. 

De Andreea Radu,

Paharul celui mai mare lanț de cafenele din lume a fost observat într-una din scenele din episodul „The Last of the Starks”, pe o masă, în faţa personajului Daenerys Targaryen, „Mama Dragonilor”.

Unii spun că producătorii „Game of Thrones” au lăsat paharul acolo intenționat pentru o reclamă intenționată la cafea, iar alții spun că „gafa” face parte din strategia de promovare a serialului.

În schimb, producătorul executiv al show-ului și-a cerut scuze fanilor, transmițând că apariția paharului în scenă a fost o greșeală.

Cei de la Starbucks au profitat de moment și au postat un mesaj pe Twitter care se referă la gafa din „Game of Thrones”: „Suntem surprinși că nu a comandat o băutură de dragon”. Mesajul Starbucks a adunat mii de aprecieri în scurtă vreme de la publicare.

Recent, autorul „Game of Thrones, scriitorul George R. R. Martin, a scris pe blogul său personal că HBO are în pregătire trei show-uri, continuări ale serialului fenomen.


FOTO&VIDEO | Ultima turnicăreasă din Apuseni. La Pătrăhăițești, în Alba, acasă la tanti Paraschiva, ascultând sârba moților și cum curge Arieșul


 

 

Close
Închide
  Close