MENIU CAUTĂ
, de Madalina Ciodaru Burada

O vedetă de la noi SE MĂRITĂ! A făcut chiar ea anunțul

Distribuie

După ce a publicat pe o rețea de socializare două fotografii cu ea, goală, în pat, în brațele iubitul ei, dar și altele în care apare în ipostaze tandre cu acesta, Andreea Tonciu, a publicat un mesaj, care arată clar că urmează să se căsătorească. ”Viitorul meu sot, te iubesc cel mai mult!”, a scris Andreea Tonciu.
De altfel, cei doi au planuri mari și se pare că vor să o boteze împreună pe fetița Sânzianei Buruiană. ”Andreea Tonciu cu iubitul ei mi-au propus să fie nași, pentru că relația a evoluat repede”, a spus recent Sânziana, care va avea astfel două perechi de nași la botezul micuței ce urmează să vină pe lume.
Andreea Tonciu, GOALĂ ÎN PAT cu noul ei iubit! Imaginea asta este chiar indecentă | FOTO ÎN ARTICOL Andreea a vorbit de curând despre noua ei relație, declarându-se extrem de îndrăgostită. „Este un băiat foarte frumos, primul bărbat din viața mea despre care pot să spun că este frumos. Ne înțelegem foarte bine, suntem la început. Este cuminte. Eu am bani, așa că nu contează dacă are sau nu bani. Normal că are. El e mai mic decât mine. Urmează să ne mutăm împreună. E primul băiat de care m-am îndrăgostit după o relație de 7 ani”, a spus Andreea Tonciu, la Antena Stars. S-a aflat! Când și-a pierdut virginitatea Andreea Tonciu

Citește mai multe despre Andreea Tonciu pe Libertatea.

Comentarii