Mergi direct la conținut »
Oana Lis a ajuns la capătul puterilor. "Îmi vine să plâng de nervi". Ce i-a făcut soțul ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Lis a ajuns la capătul puterilor. "Îmi vine să plâng de nervi". Ce i-a făcut soțul ei

Oana Lis a ajuns la capătul puterilor. „Îmi vine să plâng de nervi”. Ce i-a făcut soțul ei

De Livia Lixandru,

Oana și Viorel Lis nu se mai înțeleg deloc. Atunci când credea că lucrurile s-au mai liniștit în căsnicia lor, un nou scandal este pe cale să izbucnească. Fostul edil al Capitalei este din ce în ce mai gelos, iar soția lui a ajuns la capătul puterilor. Oana a izbucnit în lacrimi, în direct la tv.

„Sunt supărată. Îmi vine să plâng de nervi. M-ai prins cam prost. Am diferite probleme, diferite discuţii cu Viorel… Ne certăm din nimicuri. Şi pe drum ne-am certat. Viorel e gelos pe orice persoană, şi pe prietenele mele. După 18 ani nu poţi să stai numai împreună…”, a spus Oana Lis. „Dacă o femeie iese singură în oraş, te gândeşti la orice. Ea are libertate, dacă vrea, poate să plece şi mâine, nu mă deranjează. Faptul că vine târziu acasă şi nu stă cu mine, înseamnă că nu prea îi place de mine. V-o spun aproape râzând, pentru mine nu e o problemă. Vine o vârstă la care te gândeşti că trebuie să stai liniştit, la mine liniştea asta nu prea e”, a declarat si fostul primar la Antena Stars.

 
 
Close
Close
Închide