Mergi direct la conținut »
Oana Lis: ”Am avut sufletul făcut bucăți”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Lis: ”Am avut sufletul făcut bucăți”

Oana Lis: ”Am avut sufletul făcut bucăți”

Oana Lis este cunoscută drept o femeie veselă, pusă pe glume, iar prietenii ei apreciază mult acest lucru la ea. Soția lui Viorel Lis spune însă că în spatele firii ei boeme se ascunde și suferință.

De Miruna Darcovici,

Oana și-a deschis sufletul în fața amicilor ei și le-a spus că a avut de multe ori parte de suferință, dar că se bucură că în ciuda tuturor problemelor are mereu putere să zâmbească. ”Îmi zic unii că mă plac că sunt mereu veselă… Mă bucură asta, dar dacă uneori râd ca proasta necontrolat sau râd, fac mișto în orice situație, asta nu înseamnă că n-am avut de multe ori sufletul facut bucăți… Dar, na, mă bucur că încă pot să zâmbesc…”, a mărturisit ea pe o rețea de socializare.

Oana Lis se bucură de popularitate pe rețele de socializare și firea ei nonconformistă îi atrage pe mulți. Chiar dacă nu duce lipsă nici de critici, soția fostului edil al Capitalei are o mulțime de amici virtuali, admiratori care abia așteaptă să vadă câte o fotografie nouă cu ea sau să se amuze la câte o glumă pe care ea o publică.

Altfel, Oana și Viorel Lis au dat de înțeles că nu se mai înțeleg deloc. Atunci când credea că lucrurile s-au mai liniștit în căsnicia lor, un nou scandal este pe cale să izbucnească. Fostul edil al Capitalei este din ce în ce mai gelos, iar soția lui a ajuns la capătul puterilor. Zilele trecute, Oana a izbucnit în lacrimi, în direct la tv. „Sunt supărată. Îmi vine să plâng de nervi. M-ai prins cam prost. Am diferite probleme, diferite discuţii cu Viorel… Ne certăm din nimicuri. Şi pe drum ne-am certat. Viorel e gelos pe orice persoană, şi pe prietenele mele. După 18 ani nu poţi să stai numai împreună…”, a spus Oana Lis.

 
 
Close
Close
Închide