Mergi direct la conținut »
Oana Lis nu poartă lenjerie vara? Ce mărturisire intimă a făcut
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Lis nu poartă lenjerie vara? Ce mărturisire intimă a făcut

Oana Lis nu poartă lenjerie vara? Ce mărturisire intimă a făcut

Oana Lis, soția fostului edil al Capitalei, este o persoană lipsită de inhibiții și a demonstrat acest lucru din plin, de curând.

De Miruna Darcovici,

Blonda a făcut o mărturisire destul de intimă prin intermediul unei rețele de socializare. Soția lui Viorel Lis a sugerat că vara adoră să renunțe la lenjeria intimă, pentru a se simți cât mai liberă și probabil pentru a se răcori.

”Ce binee e vara să porți o rochiță lungăăă și fără nimic pe dedesubt! Te simti așa liberă…”, a scris Oana Lis pe o rețea de socializare, unde a stârnit un val de reacții la fel de lipsite de inhibiții.

Oana Lis se bucură de popularitate pe rețele de socializare și firea ei nonconformistă îi atrage pe mulți. Chiar dacă nu duce lipsă nici de critici, soția fostului edil al Capitalei are o mulțime de amici virtuali, admiratori care abia așteaptă să vadă câte o fotografie nouă cu ea sau să se amuze la câte o glumă pe care ea o publică.

Altfel, Oana și Viorel Lis au dat de înțeles că nu se mai înțeleg deloc. Atunci când credea că lucrurile s-au mai liniștit în căsnicia lor, un nou scandal este pe cale să izbucnească. Fostul edil al Capitalei este din ce în ce mai gelos, iar soția lui a ajuns la capătul puterilor. Zilele trecute, Oana a izbucnit în lacrimi, în direct la tv. „Sunt supărată. Îmi vine să plâng de nervi. M-ai prins cam prost. Am diferite probleme, diferite discuţii cu Viorel… Ne certăm din nimicuri. Şi pe drum ne-am certat. Viorel e gelos pe orice persoană, şi pe prietenele mele. După 18 ani nu poţi să stai numai împreună…”, a spus Oana Lis.

Close
Închide
  Close