MENIU CAUTĂ
11 Ian. 2019 13:16

Oana Lis a dezvăluit ultima dorință a soțului ei, înainte de a muri. “Mi- zis că îi e teamă“

Distribuie

Oana Lis a fost copleșită de probleme în ultimele luni. Starea de sănătate a fostului edil al Capitalei a fost tot mai gravă, iar acum bunica acesteia se află internată în spital.  Vedeta a dezvăluit că cea mai mare dorinţă a soțului ei este ca după moartea lui să-şi găsească un partener care să o iubească şi să o respecte.

”Viorel m-a zis că îi e teamă ca după ce moare el, să nu-mi găsesc pe vreunul care să mă bată, are tot felul de gânduri”, a mărturisit Oana.

Oana Lis a vorbit recent și despre depresia care a adus-o în pragul sinuciderii.  „M-am ocupat mai mult de mine, de familie, de casa mea, de sufletul meu. Ce să zic, depinde de zile. La noi fiecare zi este total altfel. M-a ajutat foarte mult psihologia ca să trec peste lucrurile astea. Viorel nu se simte bine. De exemplu acum două trei zile m-a speriat foarte tare. Mi-a zis că şi-a pierdut cunoştinţa, s-a lovit cu capul de perete. Sunt tot felul de lucruri. Eu nu sunt genul care îmi place să mă plâng. Mi s-a întâmplat pe stradă să mă buşească plânsul dintr-odată. M-am gândit şi la sinucidere de câteva ori. Nici pentru mine nu m-am rugat a Dumnezeu atât de mult. Eu cred. Dacă nu crezi nu se întâmplă”, a mărturisit ea recent.

Citește și

VIDEO/ Mărturisiri tulburătoare despre ultimele zile din viața lui Șerban Ionescu: ”Am putut comunica chiar și atunci când nu mai putea articula, ci doar gesticula”

 

Citește mai multe despre dorință și sot pe Libertatea.

Comentarii