Mergi direct la conținut »
Adevăratul motiv pentru care Oana Lis s-a înscris la Facultatea de Psihologie. "Sunt oameni care au de toate și se sinucid, așa îmi venea și mie"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Adevăratul motiv pentru care Oana Lis s-a înscris la Facultatea de Psihologie. „Sunt oameni care au de toate și se sinucid, așa îmi venea și mie”

Oana Lis a dezvăluit care este motivul care a determinat-o să urmeze cursurile Facultății de Psihologie.

De Dana Aramă,

Oana Lis este este studentă la Facultatea de Psihologie și a terminat anul doi. Partenera de viață a lui Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului, a dezvăluit care este motivul pentru care a decis să urmeze cursurile acestei facultăți.

Ea a făcut declarații la emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars.

„Am mers la psiholog şi când el a plecat o lună am intrat în panică. Depresia… sunt oameni care au de toate şi se sinucid, aşa îmi venea şi mie. Dacă urcam la cineva la etajul şapte şi vedeam un geam deschis, îmi venea să mă arunc pe el, şi m-am dus la Facultatea de Psihologie, care m-a ajutat foarte mult, am reuşit să îl ajut şi pe Viorel.

Acum nu le mai dau importanţă gândurilor, respir adânc apoi încerc, când am un atac de panică, să mă uit în altă parte… De ce să mă ascund, cer ajutorul”, a afirmat Oana Lis.


Citește și: Cine este noul iubit al Biancăi Drăgușanu. Trăiește în mare lux | FOTO


 

Close
Închide
  Close