Mergi direct la conținut »
Oana Lis și-a găsit mașina vandalizată. Cum arată autoturismul | FOTO ÎN ARTICOL
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Lis și-a găsit mașina vandalizată. Cum arată autoturismul | FOTO ÎN ARTICOL

Oana Lis și-a găsit mașina vandalizată. Cum arată autoturismul | FOTO ÎN ARTICOL

Oana Lis a avut parte de o întâmplare nefericită sâmbătă. Soția fostului edil al Capitalei și-a găsit mașina vandalizată, în parcare.

De Miruna Darcovici,

Oana a făcut câteva fotografii, după ce a văzut că oglinda din partea stângă a autoturismului era demontată și atârnând în câteva fire. Ba chiar avea și piese lipsă. ”Mi-a bulit oglinda și a fugit! Mersi mult, oriunde te-ai afla!!!”, a scris Oana Lis, alături de fotografiile în care se poate vedea cum oglinda este demontată, iar capacul a fost îndepărtat.

oana lis masina oana lis masina2Altfel, Oana Lis este o femeie noncoformistă și arată acest lucru de fiecare dată când are ocazia. Oana Lis a fost recent la mare și s-a lăsat fotografiată stând pe șezlong cu fața în jos, etalându-și posteriorul spre bucuria unora și disprețul altora. Ea a publicat imaginea pe o rețea de socializare, acolo unde amicii ei s-au împărțit în două tabere: unii i-au transmis mesaje admirative, iar alții au criticat-o sau au ironizat-o cu patos.

Oana Lis și-a surprins soțul cu o surpriză intimă

Oana și Viorel Lis formează un cuplu celebru și nonconformist. Fostul edil al Capitalei a împlinit 73 de ani anul acesta, iar soția lui l-a surprins plăcut în dormitor. Oana i-a făcut un cadou deosebit. Deși nu a dorit să spună despre ce este vorba, Viorel Lis a dat de înțeles că este vorba desre ceva intim. ”Sunt la un joc preferat, la pariuri. N-o să am o petrecere nemaipomenită. Cred că diseară o să merg cu Oana undeva, la un restaurant. Nu pot să spun ce cadou mi-a făcut Oana. Este intim. Pot să spun că mi-a pus o poză pe Facebook și un comentariu frumos. Mă simt tânăr, am impresia că am 26 de ani, pentru că ce e înainte de Revoluție nu se pune. Mă simt excelent pentru că am ieșit din politică, fac ce îmi place cu toate că unii mă critică. Duc o viață foarte bună, nu știu cum au trecut 18 ani. Ce îmi lipsește? Banii. Eu nu am fost un om bogat și nu am așa mulți bani”, a declarat Viorel Lis, acum câteva luni, la Antena Stars.

 
 
Close
Close
Închide