Mergi direct la conținut »
Oana Roman a slăbit 6 kilograme. Cum arată vedeta acum. „Mândră de noua mea siluetă”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Roman a slăbit 6 kilograme. Cum arată vedeta acum. „Mândră de noua mea siluetă”

Oana Roman a slăbit 6 kilograme. Cum arată vedeta acum. „Mândră de noua mea siluetă”

Oana Roman a reușit să slăbească 6 kilograme într-un timp record, iar acum le-a artătat tuturor rezultatul. Vedeta a postat pe contul de socializare imagini cu noua ei siluetă. Rezultatele se văd, dar soția lui Marius Elisei nu are de gând să se oprească aici.

„Mândră de noua mea siluetă” a scris Oana Roman, pe Instagram. Vedeta a trecut prin șase săptămâni dure de diete, sport și diverse proceduri.

„După mai puțin de 2 luni de proceduri de remodelare corporală, sport si dietă, cam astea sunt rezultatele. Minus cam 6 kg si minus 4 cm cam pe peste tot!”, a anunțat Oana Roman, pe rețelele de socializare.

Recent, Oana Roman a început un tratament de remodelare. Vedeta a explicat că vrea să scape de gușă. „De 2 săptămâni am început un proces de remodelare corporală… Unul dintre procedee este acela care mă scapă de gușă în cateva ședințe… Iată cum se vede conturul bărbiei după doar 2 ședințe”, a spus fiica fostului premier al României, Petre Roman.

Citește și

Trei frați pompieri și grădina lor zoologică! Au transformat curtea casei părintești într-un adăpost pentru animale

 
 
Close
Închide