De Livia Lixandru,

Reacție virulentă a lui Dan Negru, imediat după ce filmul Adinei Pintilie a fost premiat la Festivalul Internațional de Film de la Berlin. Prezentatorul a postat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook: „Băgați-vă „Ursul de aur” în fund! Dacă aș posta aici imagini din film, FB mi-ar dezactiva contul. O femeie încearcă să-și vindece frigiditatea plătind un bărbat să se masturbeze în fața ei. Și ăla stă și se masturbează. Iaca filmu. Știu, nu înțeleg eu masturbarea ca artă. Dar toți „Urșii de Aur” fac săli goale de cinema, filme ieftine cu curve și înjurături vândute fraierilor drept artă. Pe piața liberă sunt falimentare, n-au public. Băgați-vă „Urșii” în fund!”, a scris prezentatorul.

Oana Roman  a spus sincer ce crede despre gestul lui Dan Negru. “Dan Negru a dat-o de gard rău de tot. Mi se par un limbaj deplasat, pentru un prezentator de tv, care se pretinde a fi un om serios. Mi se pare exagerat. Dan Negru are o problemă în momentul acesta. E foarte probabil ca Dan să fi primit o amendă din partea Antenei Grup. El trebuie să înțeleagă că nu trebuie să spună orice. Ar trebui să își ceară scuze pentru ce a făcut”,  a spus Oana Roman .

Respins de mai multe ori de CNC și premiat cu cea mai înaltă și mai valoroasă distincție la Berlinale, Ursul de Aur pentru cel mai bun film, „Nu mă atinge-mă” al Adinei Pintilie a iscat deja primele controverse în țară. Dan Negru a avut o reacție dură pe pagina sa, la care au răspuns numeroși oameni de film, în același ton. Scandalul e în toi.


VIDEO EXCLUSIV/Nicoleta Nucă are un nou iubit, însă îl ține cam …secret. Brunet, discret, loial, toboșar!

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO
GSP.RO

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO