Mergi direct la conținut »
Oana Roman, live la revista Viva. Ce spune despre polițistul pedofil | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Roman, live la revista Viva. Ce spune despre polițistul pedofil | VIDEO

Oana Roman, live la revista Viva. Ce spune despre polițistul pedofil | VIDEO

Oana Roman, live într-o nouă ediție a emisiunii Oana Punct Roman de pe pagina de Facebook a revistei Viva.

De Dana Aramă,

Oana Roman a abordat din nou teme actuale la emisiunea Oana Punct Roman.

„S-au întâmplat și lucruri bune, dar și lucruri groaznice. Vreau să îmi cer scuze pentru vocea pe care o am. Am luat o viroză. Mă tratez, dar încă nu mi-a trecut”, a spus Oana Roman.

Ea a vorbit despre pedofilul care a agresat doi copii în lift.

„Nimeni nu reușea să-l identifice. Luni aflăm că a fost identificat și arestat. Aflăm că bărbatul respectiv este polițist la Rutieră și, ce să vezi, nimeni dintre colegii lui nu a reușit să-l identifice. Normal, groaza și șocul a fost că un abuzator este angajat în Ministerul de Interne și nimeni nu a bănuit nimic, deși el a mai fost acuzat de o femeie că a încercat să o violeze în scara unui bloc. În urma plângerii, dosarul a fost trimis spre clasare. A recunoscut mai multe fapte, se pare că e un abuzator în serie. Și s-a pus problema cine e vinovat că acest om a funcționat în minister…

Se pare că colegii lui îl strigau, în glumă, violatorul. Știu că are un dosar de viol și nimeni nu spune nimic. În poliție s-a știut că există un personaj care are dosar de tentativă de viol…

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”
Recomandări

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”

 

A fost demis din funcție șeful lui direct și aflăm că în 2016, polițiștii de la Secția 18 au trimit o propunere de clasare a dosarului de tentativă de omor. Domnul Stan Eugen a avut un dosar pe care polițiștii nu l-au anchetat, despre care nu vorbesc, aruncă rahatul sub covor gândindu-se că nu o să pută, nu au anunțat pe nimeni. Mi se pare șocant, nu vreau să cred că e adevărat. Vreau să mă uit în ochii acelor polițiști și să-mi spună ei că e corect să mușamalizeze așa ceva. Eu i-aș pune la zid. Eu nu l-aș demite pe șeful poliției, pentru că el afirmă că nu a fost infomat…

 

Problema cea mai mare e că legea în România spune că un polițist care e anchetat penal nu poate fi demis decât în momentul în care se dă o sentință definitivă în acel caz.  legea îl protejează, dacă vă puteți imagina acest lucru. Ce aberant este acest lucru… În poliția română este foarte mișto să fii angajat. trăim în țata absurdului total, terbuie să fii bolnav la cap să dai o astfel de lege. Eugen Stan nu poate fi destituit nici măcar acum, pentru că legea îl protejează. Va fi demis doar când va primi o sentință definitivă. Este în continuare cadru al poliției și își primește și remunerația. Dacă e arestat, poate fi demis? S-a făcut vâlvă mare…”, a afirmat Oana Roman.

Cum arată Reghecampf după ce a slăbit 15 kilograme. Nu ține nicio dietă! „Toată carnea vine de acolo”
Recomandări

Cum arată Reghecampf după ce a slăbit 15 kilograme. Nu ține nicio dietă! „Toată carnea vine de acolo”

 

„Trebuie să discutăm despre șeful de la Brigada Rutieră. despre dânsul, toată lumea tace chitic. Este imposibil să nu fi auzit nimic despre acest caz… Trebuie luat la întrebări șeful lui direct… Nu la nivelul înalt al poliției sunt cei mai vinovați, ci la nivel inferior”, a adăugat vedeta.

„Pedeapsa pentru viol sau abuz asupra minorilor este de 25 de ani. Nu cred că există vreun caz, cu excepția unuia din Belgia, în care să se dea sentință pe viață pentru așa ceva. La nivel european avem această problemă. În America există așa ceva, fără posibilitatea de a fi vreodată eliberat condiționat. La Codul Penal ar putea modifica niște lucruri. pedeapsa de închisoare pe viață este mult mai gravă decât cea cu moartea. Să stea acolo până moare”, a adăugat ea.

Alertă de vreme severă în toată țara. Mai multe județe, vizate de cod roșu
Recomandări

Alertă de vreme severă în toată țara. Mai multe județe, vizate de cod roșu

 

„Acești doi copii abuzați au părinți. Au dat declarații, după care au apărut la TV, fără să-și protejeze identitatea. E un lucru foarte grav. Nu înțeleg că și-au expus copiii la ceva foarte grav. Dau posibilitatea celor din jru să știe cine sunt cei doi copii abuzați, devenind o țintă la școală. Vor fii supusși la o stigmatizare publică, care îi va traumatiza la fel de rău ca abuzul la care i-au supus agresorul. Sunt niște nemernici. Supui copilul unei noi traume absolut îngrozitoare. Sunt iresponsabili. Un instinct de părinte trebuie să ai. Au făcut lucrurl acesta pentru bani, vă spun eu. Mulți, pentru că aceste emisiuni plătesc bani pentru astfel de subiecte. Tu, ca producător, trebuie să ai conștiință. Puteau să-i aducă în platou dar să le blureze fața, să nu-i arate… Poate ai și tu copii….

Televiziunea, în spatele acestei fațade în care vedeți decoruri, muzică, prezentatori, în spatele ei se asund derapaje. Dumnezeul absolut al televiziunii sunt cifrele de audiență. pentru 905 dintre producători, șefi, patroni, contează cifrele de audiență. Toată lumea trăiește pentru ca dimineață să se uite pe acele cifre. Presiunea e foarte mare. depinzi de ele sută la sută. Nu ai făcut cifrele de audiență, la revedere. pentru acele cifre, faci orice sau aproape orice. Aduci părinți care să vorbească despre copii lor abuzați fără să fie blurați. În televiziune nu ai siguranța zilei de mâine. Nu te obligă nimeni să semnezi un contract unilateral, care permite șefilor tăi să te dea afară pe loc.

Există și oameni pentru care cifrele nu sunt Dumnezeu pe pământ, de aceea mai vedeți și emisiuni frumoase… dar sunt și oameni care se luptă pentru niște amărâte de cifre. Nu mai au niciun fel de limită sau conștiință și împing lucrurile până unde se poate… E mai simplu să facă audiență făcând o chestie urâtă.

Și părinții au greșit enorm și nu trebuiau să-și expună copiii în asemenea hal. Au fi făcut aceleași cifre și dacă nu le arătau fețele. Nu pot să înțeleg. E vorba de foarte mulți bani, multe mii de euro. Credeți-mă. Lucrul ăsta îl spun din experiență proprie.

Născusem, fusesem foarte grav bolnavă. Marius trebuia să aibă grijă și de mine și de copil. Nu lucra niciunul. În televiziune se știa. Un domn de la televiziune m-au chemat și mi-au spus să vorbesc despre o pesoană anume, care te-a și atacat. Și mi-au propus foarte mulți bani, mii de euro. Știau că am nevoie de bani. le-am spus că despre persoana aceea nu vreau să vorbesc niciodată. S-au uitat ciudat la mine. Nu-mi pătez demnitatea, onoarea și numele ca să iasă circ. Nu pot și nu vreau. Mi-au spus că nu am din ce trăi și îi refuz. Sunt foarte puțini care sunt în stare să refuze o astfel de ofertă. M-am dus și m-am împrumutat și când am început să lucrez i-am dat înapoi din munca mea”, a încheiat Oana Roman.

Oana Roman a vorbit și despre personalitatea săptămânii.  Aceasta este Emanuel Ungureanu, cel care a făcut denunțul împotriva medicului Mihai Lucan.

 

Close
Închide
  Close