Mergi direct la conținut »
Oana Roman și Marius Elisei au împlinit 5 ani de relație. Ce anunț a făcut vedeta
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Roman și Marius Elisei au împlinit 5 ani de relație. Ce anunț a făcut vedeta

Oana Roman și Marius Elisei au împlinit 5 ani de relație. Ce anunț a făcut vedeta

Oana Roman și Marius Elisei au împlinit 5 ani de relație. Vedeta a postat un mesaj emoționant pentru soțul ei. Fanii i-au felicitat imediat.

De Livia Lixandru,

Oana și Mariu Elisei formează un cuplu solid și deși au fost la un pas de divorț, în cele din urmă, au reușit să își salveze căsnicia, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată alături de fetița lor.

„Azi, 5 ani de la primul sărut, de la prima zi a relației noastre! 5 ani cu multe încercări dar și multe împliniri! O avem pe Isa şi trăim în lumina ei! Doamne ajută la cat mai mulţi ani împreună, în care să ne bucurăm de viață si să trecem împreună peste orice obstacol! La mulți ani, iubire!”, a scris Oana Roman, pe o reţea de socializare.

Zilele trecute, Oana Roman, care știe tot ce se petrece în televiziune, a avut o reacție foarte dură la adresa celor implicați în politică în acest moment.

„Eu nu fac politică, nu am făcut niciodată și nici nu voi face! Ca simplu cetățean însă, uneori simt nevoia să mai spun ce cred!
 Mă uit la tv! Până acum mă șoca foarte tare ce vedeam pe la emisiunile mondene! Acum mă sochează ce văd la știri! Avem un guvern instabil cu o doamnă ministru care are”decât aceste informații”, un prim ministru care vorbește cu bă, mă  și cu diminutive ce nu au ce caută în discursul nici unui Prim Ministru de nicăieri.

Citește și

Ce fel de copil era Kim Jong-un. Dezvăluiri făcute de bodyguardul lui Kim Jong-il

VIDEO/ Informații pe care orice părinte trebuie să le știe. Cum îți ferești copilul de pedofili

 

Close
Închide
  Close