Mergi direct la conținut »
Oana Sârbu, declarații emoționante despre accidentul de mașină în care a fost implicată. „Cinci operaţii la piciorul drept”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Sârbu, declarații emoționante despre accidentul de mașină în care a fost implicată. „Cinci operaţii la piciorul drept”

Oana Sârbu, declarații emoționante despre accidentul de mașină în care a fost implicată. „Cinci operaţii la piciorul drept”

Oana Sârbu a povestit recent, despre accidentul de mașină suferit în urmă cu ceva timp, și care i-a marcat viața. Artista s-a răsturnat cu mașina și a avut nevoie de cinci operații la piciorul drept.

„La 30 de ani, am avut un accident urât, m-am răsturnat cu maşina. Doi ani m-am luptat să mă recuperez fizic. Cinci operaţii la piciorul drept, tratamente, gimnastică, exerciţii în bazinul de apă. Mi-a luat mulţi ani până mi-am dat seama că, de fapt, accidentul acela nu a fost întâmplător.

În vara aceea, plecasem foarte îmbufnată de la Festivalul de la Mamaia. Sistemul de acolo se schimbase, nu eram de acord cu nişte lucruri, drept pentru care seara mi-am cântat piesa, iar de dimineaţă mi-am strâns lucrurile, m-am urcat în maşină şi, clocotind de frustrare, marcată de o tristeţe profundă, am plecat spre Bucureşti, iar pe drum m-am răsturnat cu maşina. Dacă aş mai fi rămas o zi la Mamaia şi aş fi găsit o cale să mă eliberez de tumultul acela interior, poate că accidentul ar fi fost evitat. Aşa, Universul a găsit o altă supapă de eliberare şi m-a răsturnat”, a  spus Oana Sârbu potrivit Spynews.

Citește și

Mircea Cărtărescu, numit de El Pais „un fenomen editorial în consolidare în Spania”. Scriitorul român, invitat la deschiderea festivalului „Noaptea cărţilor” din Malaga

Close
Închide
  Close