De Lidia Bobes,

Cu ochelari de soare şi foarte prietenoasă şi jovială cu ziariştii adunaţi la Judecătoria sectorului 3 Bucureşti, Oana a intrat în instanţă braţ la braţ cu avocatul ei. ”Fac primul pas în despărţirea legală, cu toate că-l mai iubesc pe Pepe. A fost, este şi va fi bărbatul vieţii mele. L-am iubit şi îl iubesc, dar a venit vremea să ne despărţim”, le-a spus ea ziariştilor. ”Am plâns de ciudă, pentru că mi-aş fi dorit să nu ajung niciodată să dau satisfacţie celor care se bucură de despărţirea noastră. Cred că propria mea mamă e cea mai fericită de divorţ”, ne-a declarat Oana.
A dat cadoul unei admiratoare
La ieşire, Oana a fost aşteptată de un bărbat trecut de prima tinereţe, care i-a spus că o peţeşte după divorţ. Curtezanul i-a şi făcut un cadou acesteia, o sticlă de whisky pe care s-o bea în cinstea despårţirii. Oana însă n-a păstrat cadoul şi l-a dat mai departe unei femei mai în vârstă, care i-a cerut un autograf pentru nepoata ei.
Îl consideră vinovat pe soţ
Oana a scris în cererea de divorţ că Pepe e cel care poartă vina. Motivele sunt trei: ”părăsirea domiciliului conjugal, răcirea relaţiilor dintre soţi şi declaraţiile făcute în presă de acesta”, informează surse judiciare.
Pepe plăteşte 40 € pe noapte chirie
Cu toate că locuinţa din zona Unirii îi aparţine lui Pepe, interpretul a preferat să se mute o perioadă de acasă. El locuieşte tot în Bucureşti, într-un apartament cu re- gim hotelier, unde plăteşte 40 de euro pe noapte.