De Geo Berciu,

Intrată în direct prin telefon în emisiunea Cancan Tv, unde erau invitaţi mama ei, Mariaoara, şi iubitul ei, Răzvan Dumitrescu, Oana a făcut o mărturisire şoc: „Am rămas însărcinată cu Răzvan”.
Numai că, a adăugat ea, acest lucru s-a întâmplat anul trecut, iar sarcina nu a putut să o ducă la bun sfârşit din cauza stării ei de sănătate. „Nu puteam să păstrez sarcina pentru că eram într-o stare foarte proastă fizică. Am, în schimb, toate dovezile şi analizele de la clinică”. Iubitul ei a întărit cele spuse de Oana şi a trecunoscut că, deşi îşi dorea teribil de mult un copil, a înţeles gestul Oanei.
Psihologul Andreas Hniatiuc: «Zăvo e labilă emoţional»
„Am plâns, m-am ferit de Răzvan. El a aflat de la femeia de serviciu. Eu am fost cu prietena mea la clinică, nu am avut puterea să îi spun lui Răzvan. El e un om responsabil. A fost devastat Răzvan”, a mai spus ea, care are numai cuvinte de laudă despre partenerul ei. „Răzvan, chiar dacă are 28 de ani, este bărbat în adevăratul sens al cuvântului”.
Iubitul Oanei Zăvoranu: „Normal că sunt gelos! Primeşte zeci de telefoane, zeci de mesaje” | FOTO
Imediat după această mărturisire inedită legată de avortul ei, Oana şi-a îndreptat atenţia spre Tudy, spre care se îndreaptă toate resentimentele ei. „Pentru Tudy am renunţat la soţul meu. El nu a avut niciun regret că a despărţit doi oameni care se iubeau. Regret că mi-am stricat căsnicia pentru cel mai josnic bărbat care există pe faţa pământului. Se numeşte Tudy Ionescu”.
Citeşte şi: Acum 4-5 ani am avut o întrerupere de sarcină”. Oana Zăvoranu explică de ce nu a vrut un copil cu Pepe!
„Pepe, despre copilul pierdut al Oanei: „Nu era al meu. Dacă am fi avut contact sexual în acele luni, nu ar fi avut loc acea finalizare interioară”

 

Poza nevăzută până acum de public: „Ponta, Dragnea, Gino, Hagi și ghidul neoficial al influențelor politice oculte din Liga 1”
GSP.RO
Poza nevăzută până acum de public: „Ponta, Dragnea, Gino, Hagi și ghidul neoficial al influențelor politice oculte din Liga 1”
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși