Mergi direct la conținut »
Oana Zăvoranu, despre cel mai mare vis împlinit. „A venit şi vremea noastră, ce mama mă-sii!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Zăvoranu, despre cel mai mare vis împlinit. „A venit şi vremea noastră, ce mama mă-sii!”

Oana Zăvoranu, despre cel mai mare vis împlinit. „A venit şi vremea noastră, ce mama mă-sii!”

Oana Zăvoranu a primit cu entuziasm oferta din partea Ruxandrei Ion, de a reveni în cel mai recent serial produs de aceasta,  mai ales pentru că visa un nou rol în cadrul unei producții de asemenea anvergură. Vedeta a făcut declarații despre cel mai mare vis al ei.

„Sunt atât de dorită şi de cerută peste tot încât abia pot să îmi chibzuiesc timpul. A venit şi vremea noastră, ce mama mă-sii. După 15 ani. Uită-te cum nu cade carnea pe noi, nu ne fleşcăie nimic, nu ne cad fălcile. Sânii sunt ai mei, nu au ce să-mi mai cadă. Uite-mă, uite-mă! Lumea o ştie deja, mama telenovelelor româneşti. Ruxandra Ion care a avut un om, care a avut încredere în mine şi m-a distribuit în Numai Iubirea, în Păcatele Evei şi oriunde am apărut a fost datorită ei. În Numai Iubirea am obţinut rolul în urma unui casting”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Xtra Night Show.

„Sacrificiul” este numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.

Citește și

Accidentul nuclear de la Cernobîl, între serialul HBO și realitatea cruntă. Ce s-a întâmplat, de fapt, în cel mai grav accident din istoria energiei nucleare

Close
Închide
  Close