MENIU CAUTĂ
11 Iun. 2018 07:24

Oreste l-a făcut praf pe Mircea Badea. “Dragul meu strigoi…Te voi dezbrăca foaie cu foaie”

Distribuie

Oreste l-a făcut praf pe Mircea Badea, printr-un mesaj dur postat pe contul de socializare. Reacția prezentatorului tv vine după mitingul organizat de PSD în Capitală, sâmbătă, 9 iunie, când iubitul lui Carmen Brumă a ieșit în stradă alături de alți susținători.

„Dragul meu strigoi Mircea Badea…

Te-am ignorat o vreme, dar delirul narcotic în care te situezi de câteva zile,ma obliga sa-ți reamintesc suma eșecurilor tale absolute din ultimii 14 ani… iti mărturisesc cu toată deferența unui păcătos față de o scursura ca m-a starnit reacția ta la prima poza…și pentru ca ai ajuns vizitat de Dementorul care îți fura fericirea (uita-te la tine, poza a doua) încerc sa te trezesc la realitate înainte sa mori intoxicat cu propriul venin:

Campionule:

  1. Pe plan fiziologic (Mușchii tai, carte nu are) te-a ridiculizat motociclistul in fata lumii întregi și tot arogant ai rămas
  2. Pe plan politic nu ai nici o izbânda, toți cei pe care i-ai susținut și o faci in continuare sunt scursurile societății, penali, borfași, securiști și PCR-isti de ultima speța, tu însuți fiind un pui de turnător, și tot tu strigi ca un apucat împotriva securismului. Chiar nu ai nici o jena!
  3. În plan intelectual/spiritual ești sub Bianca Dragusanu, deci no comment

Îți declar ca începând de azi, dacă nu revii la minimul bun simt uman, te voi dezbraca foaie cu foaie ca pe o ceapa , pana când vei rămâne singur in sufragerie. Sufrageristule!  Singura diferența dintre tine și cel de lângă ( poza 3) este ca tu știi exact ce faci !!!”,  a scris revoltat Oreste Teodorescu.

Piața Victoriei, 9 iunie 2018. Mitingul PSD. Peste 100.000 de oameni au umplut zona din fața Guvernului, pentru mitingul „împotriva abuzurilor” organizat de psd. Sâmbătă, în numai câteva ore, Piața Victoriei a devenit neîncăpătoare. 

Citește și

Mesajele părinților Simonei Halep, după triumful de la Roland Garros. Tania și Stere Halep, în al nouălea cer

 

Citește mai multe despre oreste și PSD pe Libertatea.

Comentarii