CITEȘTE ȘI:

PSD TeleormanIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

 

LIVE TEXT de la mitingul PSD din Piaţa Victoriei

UPDATE ora 22:30. Mitingul PSD din Piața Victoriei s-a încheiat. Oamenii încep să părăsească Piața Victoriei.

UPDATE ora 21:33. Liviu Dragnea: „Ați dat dovadă de curaj venind azi aici. V-ați asumat cu demnitate dreptul la libertăți și democrație. Îi salut dar de astă dată cu milă pe toți trimișii în piață ai statului paralel, civil sau nu, la ordin sau din curiozitate. Suntem mulți azi aici, mai mulți decât s-au așteptat cei care râdeau, ne insultau. Ce trebuie să știe și să nu uite niciodată statul paralel e că suntem foarte mulți, suntem voința populară exprimată de lege și constituție. Am fost întrebat ce înseamnă statul paralel. Răspunsul e simplu: e exact cum îi spune numele, un sistem care folosește instituțiile statului nelegitim, afară și în paralel cu democrația, cu voința exprimată la vot. Toate aceste lucruri pot fi cuprinse într-un singur cuvânt: Securitatea. Au trecut trei ani și jumătate de când regimul Băsescu a plecat, dar instrumentele lui au rămas. Procurorii corupți au rămas. I-ați văzut la televizor fabricând dosare. Șefa DNA a rămas. Ați auzit-o cerând procurorilor capete mari, ați văzut-o anchetând guvernul, arestând și umilind zeci de oameni care au fost achitați. Generalii au rămas. Ei acționează prin rețeaua de propagandă securistă. Atacă democrația prin ONG-uri finanțate ilegal.  Ziariștii sub acoperire au rămas, fără să poată unul să spună din ce bani trăiesc. Au rămas 6 milioane de români ascultați, șantajul și amenințarea”.

„Să nu-l invidiem pe prietenul dvs Klaus Iohannis. Ce credeți, când spune că nu vede protocoalele secrete, are o problemă la ochi sau la dosar? Ludovic Orban l-a propus pe Iohannis candidat la președinție la 5 zile după ce a fost achitat. E o frăție josnică, o cârdășie periculoasă, un contract care vrea să scoată democrația din joc. Acesta e portretul statutului paralel. Putem să-i spunem simplu, Securitatea. Priviți la cel din stânga voastră, din dreapta, cel puțin unul din ei a fost ascultat sau interceptat. E posibil să fi fost amândoi. Chiar tu, probabil, ai fost interceptat sau ești. E posibil să fii chiar tu printre cei șase milioane de români cărora le-au fost încălcate drepturile și libertățile. E intolerabil”.

Citește discursul integral al lui Liviu Dragnea, de la mitingul PSD.

UPDATE ora 21:26. Premierul Viorica Dăncilă: „Suntem astăzi în Piață împreună pentru a spune câteva lcururi esențiale: rezultatul voturilor românilor trebuie respectat, trebuie să închidem epoca urii și dezbinării. Noi am mărit salariile românilor. Eu au fost împotrivă și le-au tăiat când au fost la guvernare. Noi am început reforma în justiție. Ei se opun. Economia a crescut. Ei au spus că măsurile luate vor conduce la un dezechilibru economic. Am fost acuzată de trădarea țării, acuzațiile care mi se aduc sunt aberante, dar mă aștept la orice din partea unor oameni lași, incapabili să ducă o luptă politică la lumina zilei. Au făcut întâi totul ca noi să pierdem alegerile. Lui Liviu Dragnea i s-a deschis dosar penal chiar înaintea campaniei din 2016. Lui Călin Popescu Tăriceanu i s-a deschis dosar penal chiar înaintea campaniei din 2016. Au făcut totul ca noi să pierdem alegerile, dar împreună am câștigat. Ei nu vor să accepte nici astăzi că au pierdut, nu au onoare, dar ceea ce este grav este că le lipsesc convingerile democratice. Guvernul va lupta în continuare pentru prosperitatea românilor, nu vom ceda presiunii, nu vom ceda în fața abuzurilor. Noi trebuie să îi iubim și să îi aducem înapoi pe români. România are nevoie de unitate. România nu are nevoie de ură și dezbinare”.

UPDATE ora 21:20. Lia Olguța Vasilescu: „În aceste zile am auzit multe speculații legate de protestul nostru. Am fost luați în râs. Văd că ați venit într-un număr foarte mare aici. Prezența voastră aici demască un sistem care este obișnuit să lucreze cu manipulare, cătușe, violență și astăzi arătați aici că statul paralel nu mai poate minți la nesfârșit. Am fost umilită, acuzată pe nedrept, cu acuzații absolut aiuritoare și nu sunt singurul om politic în această situație”.

UPDATE ora 20:56. Călin Popescu Tăriceanu: „Este o după-amiază frumoasă, pentru că simt că adie vânt de libertatea. Sunt mândru de voi și sunt mândru de România. Am venit astăzi la miting pentru ca judecătorii să poate fi lăsați să judece liber. Astăzi vedem că visul României de libertatea încă nu s-a îndeplinit pe deplin. Trăim într-o democrație controlată. Din 2014 ne luptăm cu un fenomen care amenință democrația și libertatea noastră: statul paralel”

UPDATE ora 20:45. Liviu Pleșoianu: „Aștept de 1 an și jumătate să se audă adevărata majoritate. Chiar în aceste momente, Kovesi, Iohannis, Coldea, Maior și toți securiștii lor s-au închis într-o sufragerie, văd ce facem noi aici și le e frică. Într-o țară liberă, nu oamenilor trebuie să le fie frică, ci torționarilor”.

Liviu Pleșoianu ține un discurs în limba engleză, în care explică motivele mitingului din această seară.

UPDATE ors 20:40. Gabriela Firea: „La 100 de ani, ieșim să ne apărăm libertatea, demnitatea. Am ajuns să luptăm pentru libertate”.

Primarul Capitalei întreabă mulțimea dacă a venit de bunăvoie la București. Oamenii răspund că da.

„Votul românilor este sfânt. Această piață trebuie să fie a tuturor românilor. Nu putem trăi cu dictatura minorității. Alegerile au fost libere și corecte”, a mai spus Firea.

UPDATE ora 20:15. Liviu Dragnea a sosit în urmă cu puțin timp în Piața Victoriei. Liderul PSD a fost ultimul dintre politicieni care a ieșit din Guvern și s-a îndreptat spre mulțime.

FOTO&VIDEO / Cum s-a desfăşurat mitingul PSD. Peste 100.000 de oameni au umplut Piaţa Victoriei

UPDATE ora 20:00. Oficial, mitingul PSD din Piața Victoriei a început. Metrorex a anunțat că stația de metrou din Piața Victoriei a fost închisă, iar trenurile nu vor opri în ceastă stație.

UPDATE ora 19:50. Membrii Guvernului și liderii coaliției fac baie de mulțime. Trec încet printre oamenii adunați în Piața Victoriei și se îndreaptă spre scena de unde vor ține discursuri, după ora 20:00.

FOTO&VIDEO / Cum s-a desfăşurat mitingul PSD. Peste 100.000 de oameni au umplut Piaţa Victoriei

FOTO&VIDEO / Cum s-a desfăşurat mitingul PSD. Peste 100.000 de oameni au umplut Piaţa Victoriei

UPDATE ora 19:45. Zeci de mii de oameni sunt la această oră în Piața Victoriei. Membrii Guvernului se pregătesc să iasă în fața mulțimii.

UPDATE ora 19:42. Piața Victoriei s-a aglomerat atât de tare, încât oamenii nu mai pot respira, cei mai mulți nu mai pot ajunge la toalete și se împing. Până acum, 39 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Zona este atât de aglomerată, încât până și ambulanțelor care intervin trecu cu greu de mulțime.

UPDATE ora 19:00. Incidente cu protestatarii #Rezist, înainte de mitingul PSD. Câteva zeci de persoane au fost evacuate de jandarmi din Piața Victoriei, cu circa o oră înainte de mitingul din fața Guvernului.

UPDATE ora 18:50. Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) informează că intrările în București s-au aglomerat, dar circulația nu e blocată. În schimb, traficul în Piața Victoriei e blocat de mitingul PSD.

UPDATE ora 18:30. Peronul stației de metrou de la Piața Unirii este plin de oameni care se îndreaptă spre mitingul din Piața Victoriei.

FOTO&VIDEO / Cum s-a desfăşurat mitingul PSD. Peste 100.000 de oameni au umplut Piaţa Victoriei

UPDATE ora 17:45. Incident înainte de mitingul PSD. Un fotograf a surprins momentul în care un copil a fost bruscat și insultat în jurul Pieței Victoria de către un organizator, în timp ce micuțul se plimba cu trotineta, având în vedere că circulația a fost suspendată în zonă.

UPDATE ora 17:10. Câțiva manifestanți din Molova au venit la miting cu fanfara.

UPDATE ora 16:30. Oamenii se îndreaptă spre Piața Victoriei. Reporterul Libertatea.ro a stat de vorbă cu câțiva dintre aceștia.

UPDATE ora 16:20. Cu mai puțin de 4 ore înaintea mitingului PSD, pe ecranele amplasate în Piața Victoriei este difuzat meciul Simonei Halep.

FOTO&VIDEO / Cum s-a desfăşurat mitingul PSD. Peste 100.000 de oameni au umplut Piaţa Victoriei

UPDATE ora 15:50. Primul tren cu participanți la miting a ajuns la Gara de Nord în jurul orei 14:40. Din el au coborât circa 60 de oameni care au pornit apoi spre Piața Victoriei.

UPDATE ora 15:30. Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, scrie pe o rețea de socializare că peste 16.000 de doljeni pleacă spre București. „Se ridica țara! 16.000 de doljeni participa la mitingul PSD din aceasta seara! Cea mai numeroasa delegație”, a scris aceasta.

UPDATE ora 15:00. Circulația rutieră în Piața Victoriei a fost închisă, cu aproape 5 ore înaintea startului mitingului. La această oră, nu mai circulă nicio mașină în spațiul unde urmează să se adune sutele de mii de oameni anunțate de PSD pentru acțiunea din această seară.

UPDATE ora 14:40. Câțiva dintre oamenii care ajung sâmbătă în Capitală nu prea știu de ce vin. De exemplu, un tânăr din Iași a spus presei locale ca să se…recreeze după o săptămână de lucru obositoare.

Stau și eu așa degeaba, mă plimb. Nu știu exact pentru ce e, dar am venit așa, pentru o recreere”, a spus acesta.

UPDATE ora 14:10. Organizațiile județene postează în continuare pe Facebook fotografii cu oamenii care vor fi aduși cu autocare la miting.

S-a plecat și din Maramureș, cu autocarele, spre București, pentru mitingul de sâmbătă seară. Președintele CJ Maramureș, Gabriel-Valer Zetea, a publicat pe Facebook fotografii dinaintea plecării.

FOTO&VIDEO / Cum s-a desfăşurat mitingul PSD. Peste 100.000 de oameni au umplut Piaţa Victoriei

FOTO&VIDEO / Cum s-a desfăşurat mitingul PSD. Peste 100.000 de oameni au umplut Piaţa Victoriei

FOTO: Facebook Gabriel-Valer Zetea

Și din Iași a plecat un grup de oameni cu autocarele.

FOTO&VIDEO / Cum s-a desfăşurat mitingul PSD. Peste 100.000 de oameni au umplut Piaţa Victoriei

FOTO: Facebook PSD Iași

UPDATE ora 13:40. Și din județul Teleorman au început să plece oameni spre București. Potrivit fotografiilor publicate pe Facebook de PSD Teleorman, o parte din oameni vin la miting cu mai multe mașini.

PSD TeleormanIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

FOTO: Facebook PSD Maramureș

UPDATE ora 13:30. Primii manifestanți au ajuns deja în Piața Victoriei, pentru mitingul programat să înceapă la ora 20:00.

FOTO&VIDEO / Cum s-a desfăşurat mitingul PSD. Peste 100.000 de oameni au umplut Piaţa Victoriei

UPDATE ora 13:15. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat în urmă cu puțin timp că la mitingul PSD de astăzi vor fi 400.000 de oameni.
„Fac apel la cei care participă la evenimente și cei care nu vor participă să dea dovadă de civilizație, să dovedim că și în București, ca în orice Capitală europeană, se pot organiza evenimente. Cei care au ocupat ilegal Piața Victoriei și acum încearcă să producă evenimente ilegale să înțeleagă că nimeni nu este mai presus de lege. În orice stat democratic instituțiile au proceduri pentru eliminarea celor care tulbură protestele legal organizate. Am și eu copii, familie, nu vrem să plecăm din țară”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.UPDATE ora 13:00. Aproximativ 4.000 de protestatari social-democrați din Buzău vin la mitingul PSD din Piața Victoriei, cu 40 de autocare, 5 microbuze și 400 de mașini personale. Dintre cele 40 de autocare și autobuze, 18 sunt închiriate de filiale PSD Buzău de la firma de transport în comun a orașului, aflată în subordinea Consiliului Local.
Și din Gorj s-a plecat spre București. PSD Gorj a publicat pe Facebook fotografii din autocarele care aduc oameni la miting. Toți respectă „codul vestimentar” impus de organizatori: tricouri albe.

FOTO&VIDEO / Cum s-a desfăşurat mitingul PSD. Peste 100.000 de oameni au umplut Piaţa Victoriei

FOTO: Facebook PSD Gorj

Peste 2.500 de oameni din județul Alba vin la București pentru mitingul PSD din Piața Victoriei.

”Am pornit cu entuziasm spre București! Din județul Alba participă la miting peste 2.500 de persoane! Vino și tu să spui STOP Statului Paralel care vrea să controleze România cu dosare penale fabricate, cu probe măsluite şi martori falşi sau inventaţi. Vino să spui STOP celor care vor să controleze Justitia, prin presiuni, ameninţări şi şantaj asupra judecătorilor care nu iau decizii pe placul Statului Paralel. Vrem prosperitate, nu securitate!”, a scris filiala din Alba a PSD pe Facebook.

Peste 2.500 de oameni din județul Alba vin la București pentru mitingul PSD din Piața Victoriei.

FOTO: Facebook PSD Alba

UPDATE ora 12:45. Din Botoșani au plecat de dimineață zeci de autocare și microbuze care aduc în Capitală participanții la mitingul PSD din Piața Victoriei. Odată cu manifestanții au plecat și liderii PSD Botoșani, senatoarea Doina Federovici și deputații Costel Lupașcu și Marius Budăi. Alături de aceștia, se află și foarte mulți primari și viceprimari, scrie botosaninews.ro.

FOTO&VIDEO / Cum s-a desfăşurat mitingul PSD. Peste 100.000 de oameni au umplut Piaţa Victoriei

FOTO&VIDEO / Cum s-a desfăşurat mitingul PSD. Peste 100.000 de oameni au umplut Piaţa Victoriei

Fotografii: bosotaninews.ro

De asemenea, în Iași, potrivit BZI, PSD a pus la dispoziție un tren care va aduce în Capitală o parte din manifestanți. Trenul are regim special și nu va merge pe ruta clasică, ci prin Bacău pentru a colecta și alte persoane. În gara au ajuns și Maricel Popa, președintele PSD Iași, precum și parlamentari sau aleși locali, mai scrie sursa citată.

FOTO&VIDEO / Cum s-a desfăşurat mitingul PSD. Peste 100.000 de oameni au umplut Piaţa Victoriei

FOTO: BZI

UPDATE ora 12:40. Mesajul Gabrielei Firea, înainte de mitingul PSD: ”Orice fel de abuz trebuie sanctionat! Dar în special cel de putere!”, a transmis vicepreședintele socia-democrat, sâmbătă, înainte de mitingul din Piața Victoriei, organizat de Putere împotriva ”abuzurilor” statului paralel. ”Trăim într-o dictatură a minorității care vrea să confiște instituțiile”, a mai spus edilul Capitalei.

UPDATE ora 12:10. Mesajul europarlamentarului Siegfried Mureșan, recent transferat de la PMP la PNL, înainte de mitingul PSD din Piața Victoriei. „Mesaj pentru cei care au fost forțați să meargă la protestul PSD din Piața Victoriei: Când ajungeți în Piața Victoriei ridicați fiecare câte o foaie de hârtie pe care să scrie “AM FOST FORȚAT SĂ VIN LA PROTEST.” Vă garantez că nu veți fi singuri. Veți fi foarte mulți. Dacă fiecare român care a fost forțat să meargă la protest va face asta diseară, am terminat-o definitiv cu Liviu Dragnea și nimeni nu va mai îndrăzni vreodată să vă forțeze să faceți ceva. Astăzi puterea e la voi!”.

UPDATE ora 12:00. Aproximativ 1.800 de social-democrați din județul Timiș au plecat, sâmbătă dimineață, spre București, pentru mitingul organizat de PSD în Piața Victoriei. Manifestanții au luat cu ei sandvișuri, apă, steaguri și pancarte, pe care au scris diverse mesaje, printre care și unul de susținere a ministrului Justiției: „Toader Tudorel curmă statul paralel”.

FOTO&VIDEO / Cum s-a desfăşurat mitingul PSD. Peste 100.000 de oameni au umplut Piaţa Victoriei

UPDATE ora 11:45. PNŢCD susţine mitingul împotriva abuzurilor, a scris pe Facebook liderul formaţiunii, Aurelian Pavelescu, anunţând că va conduce o delegaţie a partidului la această manifestaţie.

UPDATE ora 11:30. Jandarmeria Română a ținut o conferință de presă, sâmbătă dimineață, în care a anunțat măsurile luate în contextul manifestărilor de astăzi. Jandarmeria a anunțat că au fost aduși jandarmi și din alte județe, pentru a asigura numărul necesar de forțe pentru păstrarea ordinii și siguranței. Vor exista şi jandarmi cu arme anti-tero, pentru a contracara eventuale ameninţări şi pentru a asigura protecţia.

Totodată, Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, a declarat că cei care vin la miting nu trebuie să aibă la ei obiecte ascuţite, contondente, şi totodată, este important să ştie că au şi drepturi, dar şi libertăţi. Pe de altă parte, de data acesta Jandarmeria nu va mai face estimări.

UPDATE ora 10:35. Ambasada SUA avertizează cetățenii americani din Capitală, în contextul în care sâmbătă sunt organzitate mai multe evenimente. Misiunea diplomatică face referire la Marșul Normalității al Noii Drepte, Marșul Diversității Bucharest Pride, mitingul PSD din Piața Victoriei și protestul Rezist.

UPDATE ora 9:50. Din Gara CFR Constanţa vor pleca, sâmbătă, două trenuri speciale către Capitală, pentru a duce manifestanţii la mitingul PSD din Piața Victoriei, la diferenţă de jumătate de oră. Oficialii CFR Călători au confirmat că au fost încheiate şi plătite contracte comerciale pentru trenuri către Bucureşti.

Potrivit unor surse neoficiale, este vorba de două garnituri de tren, formate din câte şapte vagoane duble, a câte 120 de locuri, ceea ce înseamnă 840 de locuri pe scaune. Primul va pleca din Gara CFR Constanţa la ora 14.40 şi va avea cursă directă până la Bucureşti, iar celălalt va pleca jumătate de oră mai târziu, dar va opri în staţiile mari: Feteşti, Lehliu, etc.

Pentru a face loc acestor garnituri, au fost făcute modificări în orarul a două trenuri: trenurile 1583 Bucureşti – Constanţa din data de 9 iunie şi 1584 din data de 10 iunie pe relaţia Constanţa – Bucureşti

„Sunt încheiate trei contracte comerciale pentru trenuri către Bucureşti. Au fost plătite şi vor fi puse în circulaţie conform graficelor convenite“ a declarat Adrian Vlaicu, purtătorul de cuvânt al CFR Călători.

Mitingul PSD începe, oficial, la 20:00, în Piaţa Victoriei, unde a fost deja amplasată o scenă pentru liderii PSD. Dar, pentru că manifestaţia nu este una de partid, după cum a spus Liviu Dragnea, dincolo de cei aduşi de organizaţiile din ţară, PSD a făcut o adevărată campanie electorală.

Mii de flyere au fost distribuite în cutiile poştale şi pe stradă, atât în Bucureşti, cât şi în mai multe oraşe. Unul dintre ele sună cam aşa:

Vino să spui STOP Statului Paralel care vrea să controleze România cu dosare penale fabricate, cu probe măsluite şi martori falşi sau inventaţi. Vino să spui STOP celor care vor să controleze Justitia, prin presiuni, ameninţări şi şantaj asupra judecătorilor care nu iau decizii pe placul Statului Paralel”.

Mobilizarea a fost făcută şi în mediul virtual, prin videoclipuri distribuite de organizaţiile PSD sau de politicieni ai Puterii. Există chiar şi o melodie care vorbeşte despre Statul Paralel, abuzurile procurorilor şi ale „băieţilor cu ochi albaştri”.

Aş vrea să-ţi spun câteva cuvinte, despre lucruri grave la care nu te-ai gândit înainte. În secret. fără ca tu să ştii ceva, se ocupă unii de tine şi de ţara ta. Ascultă telefoane, arestează fără dovezi, îţi intră pe net, îţi umblă-n viaţă fără să-i vezi. Să spunem stop celor ce ne-ascultă. Să spunem stop oamenilor din umbră. Să spunem stop abuzurilor judiciare, să-i oprim din fabricat dosare”.

Cine vine la mitingul PSD din Piaţa Victoriei

Cele mai importante figuri din Partidul Social-Democrat, inclusiv liderul partidului, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă şi ministrul de Interne, Carmen Dan, au anunţat că participă la mitingul PSD din Piaţa Victoriei.

”Ce vreau să transmit tuturor celor care se agită şi care văd că sunt foarte nervoşi: nu ne speriaţi şi nu renunţăm la miting. Ba dimpotrivă, continuaţi aşa, pentru că o să vină şi mai mulţi, şi mai implicaţi, şi mai motivaţi. Nimeni nu este forţat de PSD să vină la miting. Toţi cei care au tăcut până acum şi care au suferit destul şi n-au avut nicio reacţie când s-au tăiat pensiile, când au fost ascultate telefoanele, când au văzut abuzuri peste abuzuri, au posibilitatea să vină sâmbătă seara la miting şi să se exprime liber”a declarat Liviu Dragnea.

Paradoxal, deşi mitingul PSD din Piaţa Victoriei este unul împotriva abuzurilor din justiţie, va lipsi tocmai ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Câţi oameni vin la mitingul PSD din Piaţa Victoriei

Ultimele estimări, făcute de Codrin Ştefănescu, arătau că la mitingul PSD din Piaţa Victoriei vor veni 400.000 – 600.000 de oameni.

Fiecare vine cum poate.

Consiliul Judeţean Hunedoara a cerut Regionalei CFR Timişoara trenuri speciale pentru mitingul PSD din 9 iunie, pentru ruta Simeria-Bucureşti.

Şeful CJ Hunedoara, Mircea Bobora, a confirmat socilitarea, dar a  refuzat să dea explicaţii privind demersul său.

Alţii vor veni cu maşinile personale, după cum au anunţat liderii PSD.

Autoturismele vor avea parcarea asigurată. Conducerea Parlamentului s-a asigurat că acest lucru va fi posibil, aşa că sunt puse la dispoziţie chiar parcările din curtea Casei Poporului. Opoziţia a criticat acest lucru pentru că, în mod normal, acele locuri sunt folosite de parlamentari şi invitaţii lor, dar doar în zilele cu activitate în Legislativ.

Pregătiri în „fieful” lui Dragnea, înainte de mitingul PSD din Piaţa Victoriei

Cu o zi înainte de mitingul anunţat din Piaţa Victoriei, în Alexandria, “capitala” Teleormanului, problemele administrative ale judeţului au trecut pe plan secund. Sedinţa PSD, cu primarii din regiune, privind organizarea evenimentului a avut loc la Consiliul Judeţean Teleorman, în timp ce la sediul de partid erau “organizate” steagurile şi pliantele pentru teleormănenii care vor ajunge sâmbătă în Capitală.

Vedeţi un reportaj cu camera ascunsă, realizat de jurnaliştii Libertatea.ro Cătălin Doscaş şi Dragoş Sasu.

Cum se împarte averea! Anamaria Prodan a anunțat câți bani primește Reghecampf la divorț: „Trădătorul e în genunchi”
PARTENERI - GSP.RO
Cum se împarte averea! Anamaria Prodan a anunțat câți bani primește Reghecampf la divorț: „Trădătorul e în genunchi”
BOMBĂ! Câți bani a primit Andreea Raicu pentru a poza în Playboy. Suma e incredibilă, Măruță a fost șocat
Playtech.ro
BOMBĂ! Câți bani a primit Andreea Raicu pentru a poza în Playboy. Suma e incredibilă, Măruță a fost șocat
"Nu a fost forțată. A cerut ea!". Părinții celor patru băieți acuzați de viol în Galați spun că fiii lor ar fi fost încurajați de copilă
Observatornews.ro
"Nu a fost forțată. A cerut ea!". Părinții celor patru băieți acuzați de viol în Galați spun că fiii lor ar fi fost încurajați de copilă
Horoscop 20 octombrie 2021. Fecioarele caută stabilitate, mai ales când planurile lor atârnă de un fir de ață
HOROSCOP
Horoscop 20 octombrie 2021. Fecioarele caută stabilitate, mai ales când planurile lor atârnă de un fir de ață
Cioloș, enervat de Șoșoacă în Parlament: 'Sper că aveți puțin pe conștiință minciunile'
Știrileprotv.ro
Cioloș, enervat de Șoșoacă în Parlament: 'Sper că aveți puțin pe conștiință minciunile'
15 ultraşi ai Stelei au făcut dezastru la un meci din Olanda. Cum s-au deghizat ca să scape de poliţie
Telekomsport
15 ultraşi ai Stelei au făcut dezastru la un meci din Olanda. Cum s-au deghizat ca să scape de poliţie
Cum cureți și cum dezinfectezi corect fiecare cameră din casă. Acum poți face asta rapid, simplu și fără clor
PUBLICITATE
Cum cureți și cum dezinfectezi corect fiecare cameră din casă. Acum poți face asta rapid, simplu și fără clor
Urmărește cel mai nou VIDEO