MENIU CAUTĂ
02 Feb. 2011 16:48

Ovidiu Torj, către Brigitte Sfăt: „Tu pentru mine eşti o paraşută!”

Distribuie

Cristina Szeifert s-a întors recent din Italia şi vrea să dea lovitura în România, pe podiumul de modă. Sora ei, Brigitte Sfăt, iubita lui Ilie Năstase, garantează că "are cu ce", chiar dacă în trecut cele două se cam ciondăneau. Din păcate, şi în timpul emisiunii "Acces Direct" vedetele s-au certat. Dar nu între ele, ci cu Simona Gherghe şi cu Ovidiu Torj.

Totul a început calm şi frumos, cu planurile Cristinei. Astfel, blonda  nu vrea o carieră în Bucureşti şi defilează pentru că i-a fost propus şi pentru că se pricepe la asta, dar nu şi-ar dori să se mute în Capitală.

„Locuiesc la Timişoara, dar sunt mai mult plecată”, a spus Cristina pentru Acces Direct. „Brigitte mi-a deschis drumurile spre absolut tot: modelling, distracţie… Fiind mai mare decât mine m-a iniţiat în tot”, a adăugat blonda, care a realizat un pictorial senzaţional pentru Playboy.

Tonul emisiunii s-a schimbat când Simona Gherghe a pus-o pe Brigitte să asculte o conversaţie pe care ea ar fi avut-o cu fostul soţ, Ovidiu Torj, în care, la fel, îşi acuza sora de diverse lucruri, dar bruneta a spus că e un mixaj şi nu a zis 0-330109-cristina_szeifert.jpgaşa ceva. Prezentatoarea emisiunii a spus că e reală înregistrarea. Când iubita lui Năstase continua să spună că e o făcătură, că nu e vocea ei, Gherghe i-a dat peste nas, sugerând că nu mai aude bine  „Eu cred că tu ai mers prea mult prin discoteci”. „Eu nu am venit aici să jignesc, nici să fiu jignită. Am fost chemată aici ca să facem scandal?”, a sărit repede şi Cristina.

„E foarte urât ceea ce faceţi acum. Ea a trecut prin momente grele”, a continuat blonda.

Torj a intrat în direct prin telefon, petnru a-şi lua apărarea „Tu pentru mine eşti o paraşută”, i-a spus Brigittei, dar a fost rugat să îşi controleze limbajul.

Citeşte şi A apărut o nouă categorie în showbiz: sora de vedetă

Comentarii