MENIU CAUTĂ
05 Oct. 2017 11:01

VIDEO/ Paula Seling, la Interviurile Libertatea LIVE: „Nu am zis niciodată că m-am săturat de muzică. Aș cânta toată viața și dincolo de ea”

Distribuie

Paula Seling este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. A reușit întotdeauna să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, iar astăzi  fanii o pot vedea într-un interviu LIVE pentru Libertatea.

Emisiunea Duelul Pianelor este o competiție muzicală, din care fac parte cu prietenul meu Ovi. Suntem în prag de lansare a celui de-al treilea sezon, lansat pe 14 octombrie. Avem invitați mulți, probe noi interesante. Aproape iese cu păruială. Am inaugurat o competiție, un fel de talent show, pe Facebook, despre concureții noștri

Am terminat Facultatea de Jurnalism, chiar dacă nu practic această meserie, mi-a plăcut foarte mult. M-am gândit totuși că ar fi bine să urmez niște cursuri de canto. Am fost la Facultatea de Copoziție. Am luat Licența și m-am înscris la master„.

Cu Albano a fost o sclipire adevărată. El este impecabil de fiecare dată. M-am bucurat, că la majoritatea concertelor în România, m-a chemat pe mine să cânt partitura. A fost minunat”, a spus Paula Seling în cadrul interviului.

„Narcisa Suciu m-a ajutat foarte mult. M-a primit în casa ei, m-a ținut în brațe atunci când am avut nevoie. A fost o pietenă adevărată. Ținem legătura și ne vedem atunci când ea vine în țară”

„Au fost moment când mi-am dorit o vacanță. Nu am zis niciodată că m-am săturat de muzică. Nu am simțit niciodată că nu mai pot. Aș cânta toată viața și dincolo de ea. Ultima oară, într-o vacanță mai mare, am fost în urmă cu patru ani, din păcate”.

„De când m-am căsătorit am simțit că nu mai sunt a nimănui. Soțul meu mă susține, el se ocupă cu sunetul, atunci când nu bate la tobe. M-a susținut foarte mult. Ne-am propus să devenim părinți. Totul e în regulă. Nu contează dacă va fi fetiță sau băiețel. Astea sunt lucruri pe care ți le dă Dumnezeu. Nu prea vorbesc despre aceste lucruri intime„.

„Mănânc sănătos. Nu mai mănânc carne de șase ani. Mă simt foarte bine. Nu fac nimic special pentru a-mi menține frumusețea”

„Când aveam 18 ani, am avut probleme cu vocea. Atunci nu știam despre tehnicile vocale. Dacă am foarte multe concerte, fac pauză vocală. Sunt momente în care nu vorbesc deloc. Doar creion și hârtie. Am simțul dezvoltat și îmi dau seama când trebuie să tac”.

Regret că nu pot să mut Baia Mare la București. Acolo stau părinții mei și regret că nu îi pot vedea mai des. Suntem nevoiți să vorbim pe Whats app. La un moment dat ne-am gândit să ne cumpărăm un domeniu la țară, nouă ne place la țară. Dacă ne ajută Dumnezeu...”

„Pe 21 decembrie va avea loc un concert aniversar, pentru 20 de ani de carieră. Veți avea parte de invitați surprize. De asemenea mă pregădesc de lansarea noului album”

Interpreta a povestit recent despre o întâmplare neplăcută, prin care a trecut. Orice artist are parte de mici incidente nedorite la spectacolele la care participă. Așa s-a întâmplat și cu Paula Seling, care a schimbat strofele unei melodii pe care a interpretat-o alături de cunoscutul tenor, cântăreț pop și actor Vlad Miriță.

Citește și


Premiul Nobel pentru Pace 2017 | Cine ar fi principalii favoriți să primească distincția


 

Citește mai multe despre Interviu pe Libertatea.

Comentarii