De Dana Aramă,

Orice artist are parte de mici incidente nedorite la spectacolele la care participă. Așa s-a întâmplat și cu Paula Seling, care a schimbat strofele unei melodii pe care a interpretat-o alături de cunoscutul tenor, cântăreț pop și actor Vlad Miriță.

Invitat în redacția Libertatea, Vlad Miriță a explicat că și lui i s-a întâmplat să uite cuvinte din piesele pe care le-a interpretat pe scenă.

„Da, mi se întâmplă. Se mai întâmplă. De obicei, dacă respecți metrica, e un skil pe care, nu știu, am observat că îl au mai mulți. Când nu îți iese cuvântul, bagi alt cuvânt pe metrica aia… Am mai făcut din astea. Oamenii nu și-au dat seama”, a declarat Vlad Miriță în exclusivitate pentru Libertatea.

Artistul a făcut public și micul incident pe care l-a avut Paula Seling, care în trecut a lucrat la o spălătorie auto, la un spectacol susținut la Sebeș.

„Chiar acum am fost la un concert cu Paula Seling, la Sebeș. În urmă cu câteva zile. Și ea, săraca, a încurcat… N-a pus alte versuri, dar le-a inversat. Pe cele de la prima strofă le-a pus la a doua și invers. 

La piesa „The Prayer”, care este un duet foarte frumos. Și, la sfârșitul piesei aplauze. Ne-am îmbrățișat și ea îmi șoptea la ureche: „Iartă-mă că am încurcat”. Și i-am spus: „Stai liniștită că nu s-a prins nimeni”. Pentru că oamenii nu-s atenți la text, din păcate”, a afirmat Vlad Miriță, care de anul trecut este un bărbat însurat.

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism