Mergi direct la conținut »
Paula Seling lansează "Steaua răsare". Duet cu ea însăși | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Paula Seling lansează "Steaua răsare". Duet cu ea însăși | VIDEO

Paula Seling lansează „Steaua răsare”. Duet cu ea însăși | VIDEO

Paula Seling este una din cele mai bune voci feminine de la noi, cu un succes la public continuu. Ca de fiecare dată, în preajmă sărbătorilor de iarnă, talentata artistă își încântă ascultătorii cu piese emoționante și pline de emoție. Așa se întâmplă și în cazul "Steaua răsare", un colind care, după spusele ei, este un duet cu ea însăși.

De Dana Aramă,

 

Și, pentru prima dată, melodia beneficiază și de o variantă în limbă engleză, făcută de Adina Nelu, pentru a putea fi cântată de oricine.

Am vrut să explorez și o alta latura a mea, sa experimentez acest tip de abordare, in care sa aplic două emisii vocale, pentru acelasi cântec. Piesa este extrem de complexă și este prima mea lucrare concepută special pentru voce, cor și orchestră, piese la care am scris în proporție de 90% partitura pentru fiecare instrument și pentru fiecare voce. Am dorit mult să aplic, în acest cântec, ce am învățat în cei patru ani de compoziție la conservator și pot să recunosc cu mâna pe inimă că în urmă cu cinci ani nu aș fi înțeles cum se scrie o asemenea piesă.

Le mulțumesc lui Andrei Tudor, Emanuel Nastasie, Cristian Faur (el a făcut și mix și master) pentru toată contribuția la scrierea și executarea partiturii de orchestră, mulțumesc unei părti din Orchestra Simfonică București, pentru inregistrări, lui Liviu Elecheș în al cărui studio au fost făcute inregistrările, lui Radu Bucura pentru regie și montaj și întregul suport și tuturor celor implicați. Clipul a fost filmat în Teatrul Municipal din Focșani, mulțumiri speciale K1 Project, Radu Fornea și echipei sale, pentru toată contribuția în realizarea videoclipului”, spune Paula Seling.

Citește și: „Dosarele X” în Blejoi. Am fost în comuna prahoveană care pe 4 decembrie a fost cea mai poluată localitate din lume. «Nu am simțit nimic deosebit sau să se vadă ceva nor, mai deosebit. Nici miros»

 

Close
Închide
  Close