Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Paula Seling a vorbit despre surprizele mai puțin plăcute din cariera sa!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO EXCLUSIV/ Paula Seling a vorbit despre surprizele mai puțin plăcute din cariera sa!

Paula Seling știe cum să iasă din momente dificile, atunci când are de-a face cu un blocaj de memorie. Artista a vorbit despre astfel de episoade, nu prea dese, ce-i drept.

De Ana Maria Păsat,

Paula Seling este una dintre cele mai longevive artiste din show-bizz-ul autohton. Aceasta a adus României un loc 3 la concursul Eurovision, unde a cântat alături de Ovi și este considerată una dintre cele mai bune voci feminine de la noi. Nici pentru ea însă, nu a fost mereu totul așa cum și-ar fi dorit. Paula Seling a vorbit și despre surprizele mai puțin plăcute din cariera sa. A recunoscut că da, i s-a întâmplat să uite versurile! Dar a știut cum să iasă din încurcătură.

”Sunt anumite momente când ai blanc, un blocaj de memorie. Cum am avut și la emisiune (n.r. ”Duelul pianelor”, de la TVR). Era o nouă probă, cu o formație foarte cunoscută, care mie îmi place. Nu-mi mai aminteam niciun cântec. Am avut momente când am uitat versurile și pe scenă. Am cerut publicului să cânte. Și, ce să vezi, publicul chiar le-a știut. Dar nu mi se întâmplă foarte des, astfel de momente”, a mărturisit artista pentru Libertatea.

Are momente când nu vorbește cu nimeni

Ca orice artist, Paula are și ea momente când simte nevoia să facă o pauză vocală.

”Când cânt foarte mult, atunci fac pauză vocală. Folosesc creion și hârtie. Uneori durează mai mult. De obicei simt, încât să-mi dau seama când trebuie să tac”, a mai spus aceasta.

Artista a dezvăluit că foarte rar i s-a mai întâmplat să aibă probleme cu corzile vocale, tocmai pentru că a învățat să cânte corect.

”Am avut niște probleme la 18 ani, înainte să învăț să cânt corect. Pentru că atunci nu știam cum e cu efortul corzilor, cu tehnicile vocale. Pe care acum le predau copiilor. De când am încvățat, nu am mai avut probleme. Atunci, am cântat extrem de mult, înturnee și nopți în club cu fum. Am fost în Germania, am pregătit un album, iar când m-am întors am intrat în spital”, și-a mai amintit aceasta.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Proiecția filmului „Soldații, poveste din Ferentari” la MȚR, întreruptă cu manele. „Extremiștii” au fost evacuați din sală

Close
Închide
  Close