MENIU CAUTĂ

Petru Buiuca, câştigătorul «MasterChef» a primit o superofertă de la Raluca Sandu

Distribuie

Raluca, fiica preşedintelui FRF, Mircea Sandu, şi-a inaugurat miercuri un restaurant de fiţe în buricul Bucureştiului. Şi, cum are nevoie de personal priceput, pentru a-şi atrage clientelă, Raluca ar vrea să-l angajeze, ca bucătar-şef, pe Petru Buiuca, câştigătorul de miercuri al concursului ”MasterChef”.
”La Pro TV s-a descurcat foarte bine. Dacă îmi dovedeşte şi mie că e un maestru al artei culinare, se alătură echipei noastre. Am discutat cu asociaoeii mei şi au fost şi ei de acord. Dacă şi Petru este interesat de ofertă, îl aştept la Mercado să stăm de vorbă”, a declarat Raluca, pentru Libertatea.
Salariul pe care Petru ar putea să-l încaseze, ca bucătar-şef, este demn de luat în calcul: 2.500 de euro pe lună!

Dar, şi Cătălin Scărlătescu, juratul de la ”MasterChef” care de-a lungul emisiunii a fost destul de dur cu Petru, ar vrea să îl aibă ca angajat la restaurantul lui. ”Îmi place invitaţia, o să mă gândesc la ea, oricum în vizită o să mă duc, am fost pe acolo şi am văzut cum merge treaba”, a spus Petru la emisiunea ”Alarma ProFM”, ieri dimineaţă.

De ce l-au preferat juraţii:

  • Cătălin Scărlătescu: „Am apreciat la Petru creativitatea, spontaneitatea, faptul că a avut o farfurie bine lucrată, un produs muncit. Din momentul în care Petru l-a învins pe Sissoko, el a încput să urce, a făcut numai lucuri frumoase şi gustoase, care s-au văzut şi în finală.”
  • Sorin Bontea: „Petru mi s-a părut mai stăpân pe sine şi asta l-a ajutat foarte mult. I-am apreciat ambiţia, disciplina, buna organizare, abilităţile de lider. Am apreciat farfuria propriu-zisă – tehnica modului de lucru, gustul pe care l-am simţit, aspectul, modul în care a fost pregătită.”
  • Florin Dumitrescu: „Noi, juraţii, am căutat, pe lângă gust şi mâncare gătită corect, şi calităţi de lider, abilităţi de a găti bine sub presiune. Am luat în calcul creativitatea – aceasta este un atu, dar şi tehnica de a reinterpreta reţete clasice.”

Citește mai multe despre Petru Buiuca pe Libertatea.

Comentarii