Mergi direct la conținut »
Pippa Middleton a născut un băieţel. Sora ducesei Kate este în culmea fericirii
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Pippa Middleton a născut un băieţel. Sora ducesei Kate este în culmea fericirii

Pippa Middleton a născut un băieţel. Sora ducesei Kate este în culmea fericirii

Pippa Middleton, sora ducesei Kate, a devenit mamă. Tânăra a născut un băieţel, care e sănătos, anunţă presa britanică. Băieţelul Pippei Middleton şi al lui James Matthews a avut la naştere 3,6 kilograme.

Potrivit dailymail.co.uk, Pippa Middleton a mers luni la maternitate alături de James Matthews şi a născut la scurt timp. Bărbatul a ajutat-o pe femeia de 35 de ani cu două bagaje mici, semn că era pregătită pentru marele moment.

Vestea că Pippa este gravidă a apărut prima dată în luna aprilie. Atunci s-a aflat că ea și soțul ei au împărtășit această bucurie cu familia și prietenii, după ce Pippa a făcut o vizită la doctor.

Pippa Middleton a născut la numai o zi după ce Meghan Markle și Prințul Harry urmează să devină părinți pentru prima oară. Astfel, Kate Middleton, sora Pippei și cumnata lui Meghan și a lui Harry va deveni din nou mătușă, în primăvara anului viitor.


Citește și:

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Statistica înfiorătoare, care nu-i preocupă pe șefii Justiției: 77 de prădători sexuali de copii condamnați fără închisoare, în ultimii doi ani!

 

 
 
Close
Închide
  Close