Povestea tristă de viață a fetiței de la Românii au talent i-a cutremurat pe cei prezenți. Antonia Stoian a prezentat un moment unic în cea de-a cincea semifinală de la Românii au talent. Este vorba despre cântecul din folclorul românesc, „Cine iubește și lasă”, interpretat fără cusur de Antonia. Copilăria concurentei însă, nu a fost una fericită. Aceasta a fost abandonată de tată. „Tata nu este lângă mine. Uneori mă întâlnesc pe stradă cu el. Nu vorbim. Nu știu dacă mă recunoaște. Cu mama am o legătură strânsă”, a declarat Antonia atunci când s-a prezentat.

Povestea tristă de viață a Antoniei Stoian de la Românii au talent. A fost părăsită de tată

Povestea tristă de viață a fetiței de la Românii au talent

Florin Călinescu nu a avut prea multe cuvinte de spus, însă la finalul momentului, acesta s-a ridicat și a urcat pe scenă pentru a-i săruta mâna micuței cu voce de aur. Și Andra a avut cuvinte de laudă la adresa ei. „Cred că această melodie nu ți se potrivește, mai ales la vârsta ta, însă ai o voce minunată”, i-a spus Andra. Antonia Stoian a demonstrat ca muzica traditionala romaneasca e inca vie in sufletele romanilor.

Ultimii 10 semifinaliști de la „Românii au talent” luptă pentru un loc în finală. Ultima semifinală „Românii au talent” se joacă vineri, 26 mai, de la ora 20.30, la Pro TV.


Romanii au talent 2017 – Semifinala 5: Antonia Stoian – Interpreteaza piesa Cine iubeste si lasa pe romaniiautalent.protv.ro

Urmărește-ne pe Google News