De Alina Guta,

Nu suntem acuzați, suntem cercetați

„Eu nu mă ocup cu nimic (în firmă, n.r.), eu sunt cu numele acolo, am finanţat, e o afacere de familie. Fratele meu e împuternicit. Nu suntem acuzaţi, suntem suspectaţi, nu suntem vinovaţi, suntem cercetaţi”, a spus Randi, potrivit Mediafax.

Oficiali din Poliţia Ilfov au declarat că atât pe numele lui Andrei Ştefan Ropcea, cât şi pe numele fratelui acestuia a fost începută urmărirea penală pentru evaziune fiscală, iar alte două persoane au fost duse la sediul instituţiei pentru audieri. Poliţiştii ilfoveni au descins marţi dimineaţă la patru adrese, două în Bucureşti, acasă la Randi şi la fratele său şi două în Otopeni, unde locuieşte contabila societăţii şi este sediul firmei administrate de Randi.
ŞOC ÎN LUMEA MUZICALĂ! Randi, colegul lui Moga, dus de polițiști la audieri, în urma unor percheziții în Capitală

Poliţia Ilfov a precizat, într-un comunicat de presă, că poliţiştii de investigare a fraudelor s-au sesizat din oficiu în luna februarie cu privire la faptul că „reprezentanţii legali ai unei societăţi comerciale, cu profil de activitate organizare de evenimente, nu ar plăti către stat impozitul pe profit şi TVA-ul aferent”.

„În urma investigaţiilor efectuate, sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, a reieşit faptul că, în perioada 2011-2012, doi bărbaţi, administrator, respectiv împuternicit în cadrul societăţii, au prestat servicii de organizare evenimente, pentru care nu au înregistrat în contabilitate veniturile realizate, creând un prejudiciu bugetului de stat de aproximativ 100.000 de euro”, se arată în comunicatul citat.

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile