MENIU CAUTĂ
12 Mar. 2013 05:10 , de Simona Josan

ŞOC ÎN LUMEA MUZICALĂ! Randi, colegul lui Moga, dus de polițiști la audieri, în urma unor percheziții în Capitală

Distribuie

Printre cei conduşi la poliţie pentru audieri se află celebrul interpret Randi, partenerul lui Marius Moga.
Randi, pe numele lui adevărat Andrei Ropcea, are o firmă de impresariat cu ajutorul căreia a făcut o evaziune fiscală de aproximativ 100.000 de euro.
Potrivit unor surse apropiate anchetei citate de România TV, Randi şi fratele acestuia deţin o firmă prin intermediul căreia au organizat mai multe evenimente, însă nu ar fi trecut onorariile în contabilitate.
Anchetatorii au descins la patru adrese, două în Bucureşti, acasă la Randi şi la fratele său şi două în Otopeni, unde locuieşte contabila societăţii şi este sediul firmei administrate de Randi. Cei doi fraţi au fost găsiţi acasă.

Cine este Randi

Andrei Ştefan Ropcea, cunoscut sub numele de scenă Randi, va împlini 30 de ani pe 23 mai şi s-a născut la Piteşti. Este necăsătorit şi a devenit cunoscut în peisajul muzical autohton după colaborarea începută în 2004 cu renumitul compozitor Marius Moga, în proiectul Morandi.
Printre hit-urile băieţilor se numără piese precum „Beijo”, „Falling Asleep”, „Angels”, „Save Me” sau „Colors”. Morandi au lansat până acum patru albume de studio, nouă single-uri şi nouă videoclipuri.
La inceputul lui 2011, Randi incepe sa lucreze ca producator pentru alti artisti, printre care Mishelle si Shaka Muv (Miruna). În octombrie 2011, Randi lansează `Anybody`, primul său videoclip din cariera solo.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii