Mergi direct la conținut »
Prima imagine cu Roxana Vancea după ce și-a operat nasul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prima imagine cu Roxana Vancea după ce și-a operat nasul

Prima imagine cu Roxana Vancea după ce și-a operat nasul

 Roxana Vancea a postat  pe contul de socializare, imagini cu nasul bandajat, imediat după ce s-a operat. Bruneta pare extrem de încântată de rezultat, mai ales că își dorea această schimbare demuklt timp.

Bruneta a fost supusă intervenţiei chirurgicale într-o clinică din Capitală, acolo unde s-a pozat pentru a le arăta oamenilor ce şi-a făcut.

Gata. Am făcut-o si pe asta. După ce mi-am pus aparat dentar, dinţii mei s-au dus în spate (cum era normal) şi nasul mi se vedea mai mare. Aşa ca, decât să fiu complexată că am nasul mareeee… mai bine l-am retuşat un pic!, a scris Roxana Vancea pe contul de socializare.

 

Destul de asumată în tot ceea ce face, dar şi destul de discretă atunci când a fost vorba despre relațiile ei, Roxana Vancea ne-a luat prin suprindere când a recunoscut, zâmbind că are un nou iubit și că relația nu este deloc una la început. Chiar dacă lucrurile sunt serioase între ei, cei doi nu au deocamdată planuri de căsătorie.

„Mi-am ales o rochie foarte practică, în cazul în care mă răzgândesc să o dau jos rapid și să fug. E mai ușor de fugit cu ea. Glumesc… În cazul în care va fi să mă mărit, nunta o să fie doar cu mine și cu el. Doar noi doi. Fără rochie de mireasă, fără nimic. Ar trebui să mă mărit în sală, dacă ar fi după mine, într-un trening din ăsta mai special”, ne-a declarat Roxana recent.

Citește și

Numele domnitorului român Șerban Cantacuzino a fost înscris pe încărcătoarele armei folosite în atacul din Noua Zeelandă, în care 49 de oameni au fost uciși / FOTO

Close
Închide
  Close