Mergi direct la conținut »
Prima reacție a Simonei Gherghe, după ce Alex Velea a renunțat la “Acces Direct”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prima reacție a Simonei Gherghe, după ce Alex Velea a renunțat la “Acces Direct”

Prima reacție a Simonei Gherghe, după ce Alex Velea a renunțat la “Acces Direct”

 Simona Gherghe a început un nou sezon "Acces Direct" cu un anunț important. Vedeta a confirmat plecarea lui  Alex Velea și a ținut să îi mulțumească  că i-a fost alături.

Prezentatoarea tv a mărturisit că va prezenta în continuare singură emisiunea , iar Alex Velea se va ocupa de cariera muzicală.

„După cum puteţi vedea, sunt singură astăzi şi aşa voi fi şi de acum încolo. Şi chiar cu acest lucru vreau să încep emisiunea şi acest sezon. Vreau să-i mulţumesc în primul rând lui Alex Velea pentru sezonul trecut, pentru faptul că a fost un coleg minunat. Alex ştiţi cu toţii că are o carieră în muzică de mare succes şi e dificil să fii foarte bun acolo şi să vii şi la un program zilnic de două ore… e destul de complicat. Aşa că, a ales să meargă mai departe cu proiectele muzicale şi ştiu de la el că pregăteşte ceva foarte tare. O să ne spună el mai multe. Aşadar, mulţumim Alex Velea şi îi spun şi „La mulţi ani”, din câte ştiu este şi Ionuţ”a anunţat Simona Gherghe  la  „Acces Direct”.

De asemenea, Simona Gherghe va intra în concediu de maternitate în primăvara anului acesta, pentru că în luna mai va naşte. Prezentatoarea tv ea a povestit recent că nu ştie exact când va pleca de la Acces Direct.

Citește și

ANALIZĂ/ Economia frânează și asta ne afectează. 2019, an mai greu decât se credea

Close
Închide
  Close