Mergi direct la conținut »
Primele imagini cu Anca Lungu însărcinată în 6 luni. Vedeta s-a retras de la pupitrul știrilor
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Primele imagini cu Anca Lungu însărcinată în 6 luni. Vedeta s-a retras de la pupitrul știrilor

Primele imagini cu Anca Lungu însărcinată în 6 luni. Vedeta s-a retras de la pupitrul știrilor

Primele imagini cu Anca Lungu însărcinată în 6 luni. Vedeta urmează să devină mamă pentru a doua oară, iar acum și-a luat rămas bun de la colegii de platou. Vedeta și-a ascuns sarcina de ochii curioșilor.

Anca este gravidă  în şase luni, cu un om de afaceri, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.  Duminică seara, la ultimul ei jurnal la Antena 1, Anca Lungu  și-a expus mândră sarcina.

“Drumul meu în televiziune nu se încheie aici. Într-adevăr este ultimul jurnal la Antena 1, dar  eu voi continua să apar pe sticlă. Voi fi corespondentul  staţiei de la Nisa, acolo unde voi începe o viaţă nouă”, a spus Anca Lungu, duminică seara, la finalul știrilor.

În toamna anului trecut, Anca Lungu a vorbit pentru prima oară despre divorțul de Ștefan Lungu, tatl fetiței sale, în vârstă de patru ani.

Citește și

Dosarul celebrului criminal Ion Râmaru, în imagini care nu s-au văzut până acum! Autor a patru omoruri, studentul a terorizat Capitala în anii `70

 

Close
Închide
  Close