MENIU CAUTĂ
13 Iul. 2018 22:30

Primele imagini cu băiețelul lui Cornel Păsat. Dansatorul a devenit tată în urmă cu câteva zile

Distribuie

Primele imagini cu băiețelul lui Cornel Păsat. Dansatorul a devenit tată în urmă cu două zile, iar acum, soția și bebelușul au ajuns deja acasă. Copilul seamănă leit cu tatăl său.

Soția și băiețelul lui Cornel Păsat s-au externat în cursul zilei de vineri de la Maternitatea din Giulești, acolo unde Bianca a ales să nască primul copil al cuplului.

E copia lui Cornel. Are gurița și zâmbetul lui, au mărturisit apropiați ai cuplului pentru Libertatea.

Cornel și Bianca au ajuns la spital în cursul dimineții de marți, 10 iulie, după ce soția dansatorului s-a plâns de contracții puternice. Cornel a povestit prin ce emoții a trecut și cum a fost prima întâlnire cu bebelușul său.

”Bibi avea ca termen să nască data de 20 iulie. A avut contracții, după control ne-am întors acasă. La doar o oră, am ajuns din nou la spital, pentru internare. Știam că o să nască normal, pentru că așa a dorit. Am coborât până la mașină, iar când m-am întors, mi-au pus băiețelul în brațe. Bianca născuse prin cezariană. A fost o surpriză imensă, nu mă așteptam să-l cunosc așa de repede. Vă dați seama prin ce emoții am trecut când l-am văzut!?”, a povestit Cornel Păsat pentru Libertatea.

Micuțul a avut la naștere 3,175 kilograme și 52 de centimentri. Se va numi Dryas și, probabil, și Nicolas. Părinții săi nu s-a decis încă asupra celui de-al doilea nume, dar își doresc să fie unul de sfânt.

Așteptat acasă cu tot ce are nevoie

Chiar dacă Bianca a născut mai devreme cu zece zile față de termenul dat, cei doi părinți pregătiseră totul cu câteva zile înainte. Ei au făcut ultimele cumpărături pentru bebeluș chiar în seara premergătoare nașterii.

”Avem și pătuț, și hăinuțe, și cărucior, și biberoane, tot ce ne trebuie”, ne-a declarat Cornel Păsat. Băiețelul va sta, momentan, în camera părinților, unde i-a și fost montat pătuțul.


Recidivă pentru Raluca Bădulescu. A fost implicată și în dosarul „Cocaină pentru VIP-uri”: „Nu lua mai puțin de 7-8 grame”

Comentarii