Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO EXCLUSIV/ Primele imagini cu Elena Băsescu și iubitul ei împreună. Cei doi vor deveni în curând părinți

FOTO EXCLUSIV/ Primele imagini cu Elena Băsescu și iubitul ei împreună. Cei doi vor deveni în curând părinți

Primele imagini cu Elena Băsescu și iubitul ei împreună. Fiica fostului președinte al României și Cătălin Tomata au fost prezenți la o lansare de modă a Paulei Milea, ce a avut loc joi seara, 28 martie. Evenimentul s-a desfășurat la restaurantul deținut chiar de iubitul vedetei.

De Livia Lixandru,

Elena și Cătălin vor deveni în curând părinți, iar cei doi trăiesc cea mai frumoasă perioadă. Cu zâmbetul pe buze și foarte drăgăstoși unul cu celălalt, aceștia au atras admirația celor din jur. Pe toată perioada serii, Cătălin Tomata nu a scăpat-o o clipă din ochi pe Elena Băsescu, care, precum se vede în imagini, radiază de fericire.

FOTO : Vlad Chirea

Elena Băsescu și-a oficializat relația pe care o are cu Cătălin Tomata anul trecut, în decembrie. Recent, fiica fostului președinte, a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil.

Cătălin Tomata este patronul unui restaurant din Capitală și are reputația de “jucător” în lumea mondenă, fiind prezent foarte des la petrecerile din lumea bună.

Tânărul de 25 de ani a avut o relație cu actuala logodnică a lui Mihnea Năstase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase.

Cătălin a absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din București.  Interesant este că Andrei Hrebenciuc, fostul iubit al Elenei Băsescu, este lector universitar la Facultatea de Economie Teoretică și Aplicată din cadrul aceleiași instituții, la departamentul „Economie și Politici Economice”.

Citește și

Ce spun psihiatrii despre autorul triplei crime din Brașov. Florin Buliga e un ucigaș pervers

 

 

 

Close
Închide
  Close