Mergi direct la conținut »
Primul meci internațional la „Exatlon”: România vs. Ungaria
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Primul meci internațional la „Exatlon”: România vs. Ungaria

Primul meci internațional la „Exatlon”: România vs. Ungaria

Marți seara, la “Exatlon” s-a disputat primul meci internațional, unul dintre cele mai așteptate confruntări ale anului, în care concurenții țării noastre i-au întâlnit pe terenul din Republica Dominicană pe reprezentanții Exatlon Ungaria.

Faimoșii și Războinicii și-au unit forțele și au reprezentat România într-un meci spectaculos, plin de emoție și adrenalină, în care nici tensiunile nu s-au lăsat așteptate. Finaluri de infarct, accidentări dureroase, puncte câștigate la secundă și un scor foarte strâns; astfel a arătat, pe scurt, meciul internațional de aseară de la “Exatlon”.

Echipa Exatlon Ungaria a debutat în forță, având un avans de trei puncte față de adversări, însă concurenții Exatlon România s-au mobilizat rapid și au redus diferență la maximum un punct, pe întreg parcursul jocului de aseară. Nu de puține ori, reprezentanta României a condus jocul de aseară.

Meciul internațional de aseară a fost umbrit și de o accidentare dureroasă în cadrul echipei Exatlon România; Diana Pivniceru a căzut chiar pe prima porțiune a traseului, urletele și lacrimile de durere ale acesteia și fluierul arbitrului alertând coechipierii. Medicii au intervenit rapid și au transportat-o de urgență la spital, pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare, locul acesteia în concurs fiind luat de Ana Maria Stamen. Acesta a fost și momentul când concurenta a reusit să aducă primul punct pentru echipa României.

Citește și

Un infractor căutat de autoritățile române a fost descoperit în California, unde se dădea preot! El încasa 3.000 de dolari lunar pentru munca sa

 

Close
Închide
  Close