MENIU CAUTĂ
08 Dec. 2018 11:57

Prin ce transformare a trecut Mirela de la Insula Iubirii. Cum arată acum

Distribuie

 Mirela, cunoscută publicului telespectator de la show-ul Insula Iubirii, a trecut printr-o transformare de look.

 

Mirela a decis să facă o schimbrae de look înainte de sărbătorile dei iarnă. Bruneta a renunțat la părul lung și drept în favoarea unei coafuri mult mai îndrăznețe și mai sălbatice.

Bruneta și-a făcut părul creț. Tranformarea o prinde de minune, Mirela fiind complimentată de fani pentru transformarea pe care și-a făcut-o.

„Știți buclele acelea foarte, foarte strânse, care imită părul afro? Tot timpul mi-am dorit un asemenea look, dar nu voiam să merg mereu la coafor pentru a-l obține.

Așa că vă dau un pont pe care l-am descoperit și eu recent, ondulatorul…”, le-a explicat Mirela celor care îi urmăresc activitatea pe internet.

Mirela a fost una dintre cele mai urmărite concurente de la Insula Iubirii, show-ul transmis de postul de televiziune Antena 1. După ce a susținut că nu mai vrea să aibă de-a face cu iubitul ei, Ionuț, și că va continua în țară povestea de iubire cu ispita Mircea, în ultima noapte la Insula Iubirii, Mirela s-a sucit la 180 de grade. În pat cu Ionuț, aceasta i-a făcut o declarație de dragoste, implorându-l să rămână cu ea, însă acesta a refuzat categoric.

Citește și: REPORTAJ/ Orfanii crescuți de bunica Tania, caz prezentat de Libertatea în septembrie, au fost vizitaţi de Moş Nicolae. Au primit în ghetuţe 50 de lei şi un lego

 

Citește mai multe despre Mirela Baniaș, creata, Insula iubirii, look, par cret, schimbare și transformare pe Libertatea.

Comentarii