Mergi direct la conținut »
Prințul Harry și Meghan Markle au dezvăluit detalii despre nuntă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prințul Harry și Meghan Markle au dezvăluit detalii despre nuntă

Prințul Harry și Meghan Markle au dezvăluit detalii despre nuntă

Prințul Harry și Meghan Markle au dezvăluit noi detalii despre nunta lor care va avea loc pe 19 mai. Potrivit acestora ceremonia religioasă va avea loc la Capela St George, la castelul Windsor, la amiază, scrie BBC News.

La ora 13:00 cei doi vor călători prin Windsor, Berkshire, într-o caleașcă.

Palatul Kensington a transmis că Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, va oficia ceremonia religioasă a celor doi, iar reverendumul David Conner, decanul de la Windsor, va ține slujba de la Capela St George.

Capela, care poate găzdui până la 800 de persoane, este o locație mult mai intimă decât Westminster Abbey, unde s-au căsătorit Ducele și Ducesa de Cambridge.

După ceremonia religioasă, va avea loc o procesiune cu trăsuri care va străbate Castel Hill, High Street, Sheet Street, Kings Road, Albert Road, Long Walk și înapoi la castelul Windsor. „Cuplul speră ca această procesiune va oferi oportunitatea unui număr mare de persoane să vină la Windsor și să se bucure de atmosfera acestei zile speciale”, a transmis Palatul Kensington.

Cuplul va oferi o recepție de nuntă invitaților, la congregația de la Sala St George. În aceeași seară, prințul Charles va oferi o recepție privată pentru cuplu, prietenii apropiați și familie.

Familia Regală va plăti pentru nuntă, inclusiv serviciul, muzica, florile și recepția. Meghan Markle va fi botezată în Biserica Anglicană înainte de nuntă.

Medic ATI din București, către colegii care demisionează: „Spitalele sunt contaminate rând pe rând, dar nu putem să fugim cu toții”
Recomandări

Medic ATI din București, către colegii care demisionează: „Spitalele sunt contaminate rând pe rând, dar nu putem să fugim cu toții”

 

Căsătoria prințului Harry și a actriței americane Meghan Markle va avea loc la doar o lună după ce ducele și ducesa de la Cambridge vor deveni părinți pentru a treia oară.

Presa britanică a scris că ziua nunții prințului Harry coincide cu cea a a finalei FA Cup, o competiție la care participă, potrivit tradiției, Ducele de Cambridge, fratele viitorului mire, în calitate de președinte al Asociației de Fotbal.

Luna trecută, William a glumit spunând că nu știe dacă va fi cavalerul de onoare al fratelui său pentru că ”nu m-a întrebat încă. Ar putea fi o problemă delicată”. Legat de finala FA Cup, prințul William a spus că încă încearcă să găsească o coluție pentru a împăca cele două evenimente. Se pare că va putea totuși să participe la amândouă deoarece ora meciului a fost stabilită la 17.30, iar nunta la 13.00.


Citește și: VIDEO VIRAL | Momentul în care un copil cade pe geam și este salvat de la moarte


Close
Închide
  Close