MENIU CAUTĂ

Probleme pentru Deea Maxer din cauza fiului ei. „Stres maxim”

Distribuie

Deea Maxer s-a confesat în fața prietenilor ei virtuali. Vedeta a mărturisit cu ce problemă s-a confruntat în eforturile sale de a-i găsit fiului ei lucruri necesare la școală.

Deea Maxer, partenera de viață a muzicianului Dinu Maxer, este o mămică foarte grijulie. Vedeta și soțul ei au un băiețel, Andreas, de care se ocupă îndeaproape, astfel încât acestuia să nu-i lipsească absolut nimic.

Pe contul său de socializare, Deea Maxer a comentat despre problemele pe care le-a avut în încercarea sa de a-i găsi fiului ei niște lucruri necesare la școală.

„Zi de curățenie și călcat rufe! Călcând tricourile lui Andreas de școală mă gândeam că urmează clasa I …
Parcă mai ieri incepuse clasa 0 – pregătitoare… Stres maxim cu saltul de la grădi la școală.
Un lucru de care m-am lovit… a fost găsirea tricourile albe, obligatorii. În comerț nu a fost chip să găsesc pentru că m-am dus la cumpărături prea târziu.

Am rezolvat pe internet. Și cred că de acum comand pentru toamnă… ca să fiu prima de data asta, să nu mai rămân fără tricouri ??”, le-a mărturisit Deea maxer prietenilor ei virtuali.


Citește și: VIDEO/Silvia Dumitrache, activistă româncă în Italia, cunoaște bine poveștile femeilor venite la muncă și durerile ”orfanilor albi”. ”Nu știu mesaj mai dramatic decât al unui copil care se sinucide”


 

Citește mai multe despre Deea Maxer, probleme și scoala pe Libertatea.

Comentarii