Mergi direct la conținut »
S-au molipsit toți! Proconsul, Voltaj și Dan Bittman cântă... altfel! Ce schimbări de stil muzical au făcut
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > S-au molipsit toți! Proconsul, Voltaj și Dan Bittman cântă... altfel! Ce schimbări de stil muzical au făcut

S-au molipsit toți! Proconsul, Voltaj și Dan Bittman cântă… altfel! Ce schimbări de stil muzical au făcut

Bate aer simfonic printre cântăreții noștri de pop-rock. Două dintre cele mai îndrăgite trupe, Proconsul și Voltaj, dar și liderul Holograf, Dan Bittman s-au aliniat trendului de a cânta cu orchestră.

De Florian Gheorghe,

În weekend, Dan Bittman a apărut în centrul Clujului, dar nu ca prezentator al vreunui eveniment, cum a fost cazul bâlciului organizat de primarul sectorului 5 din București, și nici alături de trupa lui, Holograf. Cântărețul a urcat pe scena festivalului „Cluj Symplony Experience” și a cântat acompanit de Big Dimma Band, adică circa 40 de instrumentiști!

Ideea de a cânta cu o orchestră simfonică au pus-o în practică și cei de la Voltaj, care, tot în weekendul abia încheiat, au cântat, la București, acompaniați de Orchestra Simona Strugaru Symphonics, formată din 45 de instrumentiști. Călin Goia a descris colaborarea concertistică, intitulată „Din toată inima”, drept cel mai spectaculos proiect al trupei de până acum.

Proconsul, Voltaj și Dan Bittman au dat-o pe pop-rock simfonic

Ca un făcut, și Proconsul se pregătește pentru un proiect similar. Trupa lui Bogdan „Bodo” Marin va evolua, în noiembrie, pe scena Filarmonicii de Stat din Botoșani, alături de 60 de instrumentiști! Și în cazul Proconsul este pentru prima dată când formația va cânta acompaniată de o orchestră simfonică. Dacă va avea succes, spectacolul va fi repetat în mai multe orașe din România.


Asociația „Dăruiește Viață” refuză donația trupei Holograf! Reprezentanții formației au publicat comunicatul fără a avea acordul ONG-ului

Close
Închide
  Close