MENIU CAUTĂ

Programul infernal al Andreei Marin în tinerețe. Nu avea timp nici să respire

Distribuie

Andreea Marin a fost mereu într-o continuă alergătură, iar în tinerețe avea un program infernal.

Andreea Marin, care a comentat pe marginea rivalității cu Mihaela Rădulescu, a fost dintotdeauna o persoană extrem de activă.

Vedeta a fost obișnuită să fie într-o continuă alergătură, încă din tinerețe.

Andreea Marin a fost invitata lui Cătălin Striblea la emisiunea ”Oameni de Colecție”, difuzată live pe pagina de facebook DigiFMRadio, unde a dezvăluit ce program infernal avea în tinerețe. Era mereu pe tren, dormea în cușete pentru a reuși să ajungă la timp în toate locurile unde avea nevoie.

„Prezentam știrile de seară, la ora 8, la ora 11 eram în tren, dormeam la cușetă până la 6 dimineața, la 7 eram la facultate la Iași. Mai ales atunci când aveam laboratoare, când aveam lucruri de la care nu puteam lipsi.

Până seara, eram înapoi în București și prezentam știrile la Televiziunea Română. Dacă vrei, poți. Nu am avut timp de discoteci, cluburi”, a declarat Andreea Marin, care nu poate uita cel mai dramatic moment din viața sa.


Citește și: EXCLUSIV/Cristian Lipovan, românul care a explorat ruinele de la Cernobîl, la 32 de ani după dezastru. ”O cameră plină cu măşti de gaze pentru copii, imaginea asta mă urmăreşte”


 

Citește mai multe despre Andreea Marin, program și tinerete pe Libertatea.

Comentarii