MENIU CAUTĂ
17 Apr. 2018 14:44

Andreea Marin comentează rivalitatea cu Mihaela Rădulescu. „Cred că se observă asta”

Distribuie

Fosta zână a surprizelor, Andreea Marin, a comentat pe marginea așa-zisei rivalități dintre ea și Mihaela Rădulescu.

Andreea Marin a fost invitată la emisiunea pe care Cătălin Striblea o moderează pe pagina de Facebook a DigiFM Radio.

Andreea Marin a fost întrebată, la un moment dat despre rivalitatea dintre ea și Mihaela Rădulescu, cea cu care a fost colegă la emisiunea Uite cine dansează, de la postul de televiziune Pro TV.

Nu avem o rivalitate. Rivalitatea este între doi oameni care văd lucrurile în același fel, ori noi le vedem diferit, iar cred că asta se vede cu ochiul liber. Suntem profund diferite, cred că se observă asta', a afirmat Andreea Marin, care a fost adeseori „înțepată” de diva de la Monaco.

Andreea Marin a vorbit și despre fiica sa, Violeta, pe care o are din mariajul cu Ștefan Bănică Junior.

„Nu are telefon. A avut de la bunica un telefon, nu mi-a plăcut ce se întâmplă cu el, nu îmi place idea. Amân cât pot de mult lucrurile astea. Are tablet pentru școală, dar are voie doar jumătate de oră pe zi pentru joaca pe tabletă. Există natură, există străduța din fața casei, cu copii. Gătesc destul de mult pentru că mi se pare foarte important pentru un copil să își creeze amintiri. Gândește-te că amintirile noastre din copilărie se leagă destul de mult de mirosurile din casă, mirosurile care vin din bucătărie. Vreau ca și ea să aibă aceste amintiri și bucurii. Nu am încurajat-o să se uite la televizor.

Pentru ea, mama trebuie să fie mamă, nu vedeta de la televizor. A venit o dată de la școală, după ce cineva i-a spus despre mine, și mi-a zis „Mami, dar tu ești vedetă și tati la fel!”. I-am spus „Revino cu picioarele pe pământ. Noi suntem părinții tăi și atât”. Consider că e o povară pentru un copil care are părinții cunoscuți, lucrul acesta, și că îi va fi mai greu să se dezvolte ghidându-se după celebritatea părinților. Vreau să crească cu acea normalitate. Eu văd că am făcut bine așa”, a spus ea.

Vedeta de televiziune a declarat că păstrează legătura cu fostul ei soț, Ștefan Bănică Junior pentru că îi leagă Violeta.

Îți place, nu îți place, trebuie ca o viață întreagă să ai o relație cu omul respectiv și tu alegi cum să fie acea relație', a precizat Andreea Marin.


Citește și: EXCLUSIV / INTERVIU cu jurnalistul care a filmat primele zile ale războiului din Siria: ,,Crimele vor continua încă zece ani'


 

Citește mai multe despre Andreea Marin și Stefan Banica Jr pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii