Mergi direct la conținut »
Publicul a trimis trupa "Mici" direct în finala iUmor. Ce ofertă le-a făcut Cheloo, înainte de calificare
Entertainment Libertatea > Entertainment > Publicul a trimis trupa "Mici" direct în finala iUmor. Ce ofertă le-a făcut Cheloo, înainte de calificare

Publicul a trimis trupa „Mici” direct în finala iUmor. Ce ofertă le-a făcut Cheloo, înainte de calificare

Trupa "Mici" a fost trimisã de către telespectatorii iUmor direct în finala celui de-al şaselea sezon, alături de Serghei Dîm, Doi Degeaba, George Ţintă, Magdalena Chihaia, Irena Boclincă, Vasi Borcan, Varză, Florin Siriac și Adi Bobo.

De Dragoș Tănase,

Sâmbãtã seara, la iUmor, o trupã proaspãt înfiinţatã, cu un nume plin de umor, trupa „Mici” a primit o ofertã de nerefuzat din partea celui mai dur jurat… Cheloo. Mihai şi Cici sunt cei doi tineri care, uniţi de un hobby comun, muzica, au decis sã îşi încerce norocul la iUmor.

Mi-am fãcut casã de discuri şi vreau sã fiţi primii mei artişti! Sunteţi primii artişti semnaţi la casa mea de discuri, fie cã vreţi, fie cã nu vreţi. Eu am nişte oferte pe care alte case de discuri nu au curajul sa le facã!”, le-a spus celor doi concurenţi juratul care, de-a lungul celor şase sezoane, şi-a adjudecat rolul de cea mai durã prezenţã de la iUmor.

 „E foarte rar când cineva se naşte cu ceea ce voi aveţi!”, completând apoi în culise: „Când au apãrut pe scenã, s-a schimbat ceva în oamenii din jur, iar asta se întâmplã foarte rar, foarte rar!”, le-a mărturisit și Mihai Bendeac, plãcut surprins și el de evoluţia lor.

Jurații IUmor, Cheloo (s), Delia și Mihai Bendeac

Jurații IUmor, Cheloo (s), Delia și Mihai Bendeac

Bãieţii au fost şi pe placul telespectatorilor, voturile lor trimiţându-i direct în marea finalã difuzatã pe 1 iunie, de la 20.00, la Antena 1.

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au de jurizat numerele unor concurenți din întreaga lume, dar uneori sunt nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată.

Iar pentru situațiile controversate în care unul dintre cei trei era supărat că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obține suficiente voturi, se întrevede o soluție – jurații vor putea folosi o ”carte verde”, care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent și să îl ajute să revină cu un număr mai bun!

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Apoi, câştigătorul fiecărei ediții este anunțat în fiecare luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00. Astfel, se va califica direct în finală!


Citește și:

Juraţii iUmor, faţă în faţă cu mentalistul Lioz Shem Tov. Mihai Bendeac: „E năucitor!” | FOTO

Concurentul care l-a emoționat pe Mihai Mendeac, la iUmor. „Imaginea bunicului meu”

Delia, protagonista unui număr spectaculos la iUmor. „Poţi să n-o mai aduci înapoi?”


 

Close
Închide
  Close