Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > GALERIE FOTO | Quentin Tarantino s-a căsătorit cu Daniella Pick, o cântăreaţă din Israel cu 20 de ani mai tânără

GALERIE FOTO | Quentin Tarantino s-a căsătorit cu Daniella Pick, o cântăreaţă din Israel cu 20 de ani mai tânără

Quentin Tarantino s-a însurat cu Daniella Pick, o cântăreață din Israel pe care a cunoscut-o în 2009. Celebrul regizor, în vârstă de 55 de ani, este la prima căsătorie, el fiind un burlac convins până să o cunoască pe frumoasa israeliană, scrie Daily Mail.

Tarantino și-a cunoscut iubita în 2009, atunci când se afla în Israel pentru promovarea filmului său, Inglourious Bastards, și au început o relație în 2016. Anul trecut cei doi s-au logodit, iar petrecerea, la care au participat actori vedete precum Uma Thurman, Bruce Willis sau Samuel L Jackson, a fost organizată de producătorul Harvey Weinstein, înainte de izbucnirea scandalului #MeToo.

Cei doi s-au căsătorit zilele trecute în Los Angeles, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat doar apropiaţii cuplului.

În ziua cea mare, cântăreața a purtat o rochie albă de mătase, foarte simplă, cu spatele gol și bretele fine. Pe cap a purtat o tiara din diamante, iar buchetul de mireasă a fost realizat doar din trandafiri albi.

Tarantino este la prima căsătorie, el fiind până acum un burlac convins, care spune că nu crede că va ajunge să se însoare vreodată, dat fiind că e prea dedicat meseriei sale pentru a avea timp de o soție.

Foto: Hepta


Citește și: Timpul trecut al Poștei Române. Călătoria unei scrisori din zona Cișmigiu, București până în Pipera, București: 5 zile


 

Close
Închide
  Close