Micutzu a fost cel de-al patrulea jurat „iUmor”, iar Radu Pietreanu a venit să-i facă „botezul” în show-ul de la Antena 1.„Pietreanu este un zeu al umorului în România și a considerat că nu e sub demnitatea lui să salute noua generație”, a spus Cheloo.

În ediția cu numărul 6 de la „iUmor”, actorul din „Vacanța Mare” a pregătit câteva glume acide la adresa mai multor colegi de breaslă. Primul pe listă a fost Micutzu, cel care a făcut parte din juriul emisiunii.

„Am venit puțin forțat, pentru că niciun standupper nu a vrut să facă mișto de Micutzu, n-au vrut să facă roast, pentru că cică îi bate. N-are cum! Micutzu are simțul umorului. Nu se supără, nu se enervează, nu îi bate”, a glumit Radu Pietreanu făcând referire la episodul în care Micutzu a fost implicat într-un scandal violent pe stradă.

Glumele au continuat, astfel că actorul din „Vacanța Mare” a făcut câteva declarații care cu siguranță îl vor supăra pe Alexandru Arșinel.

„Vreau să mai spun un singur lucru. După ce ne-ai stresat ani de zile, cu glumele tale de rahat, la care nu mai râd nici copiii de clasa I, măcar acum la sfârșitul carierei, să ai demnitatea de a nu mai cerși nici… a, scuze, e foaia pentru Arșinel! Le mai încurc… sunt bătrân!”, a spus Radu Pietreanu.

Mihai Bobonete, luat peste picior de Radu Pietreanu la „iUmor”

Pe lista cu glume dure a fost și Mihai Bobonete, actorul din „Las Fierbinți”, care în prezent este jurat și la „Românii au talent”, iar atunci când nu e la filmări susține spectacole de stand-up comedy.

„Tu încă nu-ţi dai seama cât eşti de penibil! Te bagi în toate emisiunile, în toate juriile, în toate reclamele, furi textele colegilor de scenă, nu te mai suportă nimeni la cât de arogant… asta-i pentru Bobonete, scuze! Băi…”, a mai spus Radu Pietreanu.

radu-pietreanu-2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Doamne, Iisuse Hristoase, Presfântă Născătoare de Dumnezeu și Maica Domnului”, a fost reacția lui Mihai Bendeac, după ce a auzit cele spuse de invitatul emisiunii. Actorul a început chiar să își facă cruce atunci când a Radu Pietreanu l-a luat peste picior pe Mihai Bobonete.

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare. 

Urmărește-ne pe Google News