Mergi direct la conținut »
Radu Vâlcan a vorbit despre al treilea copil. „Este ceva absolut extraordinar”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Radu Vâlcan a vorbit despre al treilea copil. „Este ceva absolut extraordinar”

Radu Vâlcan a vorbit despre al treilea copil. „Este ceva absolut extraordinar”

Radu Vâlcan și Adela Popescu au o căsnicie model și doi copii care le fac zilele mai frumoase. Deși a trecut puțin timp de când au devenit părinți pentru a doua oară, cei doi se gândesc deja la al treilea copil, care speră Radu, va fi fetiță.

„Da, ne dorim (n.r. o fetiţă) să fim sănătoşi şi cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii, este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel. Să fim sănătoşi şi vedem ce va fi”, a spus Radu Vâlcan la Antena Stars.

Radu Vâlcan a vorbit și despre noul sezon „Insula Iubirii”, care va începe în curând la Antena 1.  „A devenit puţin mai uşor de la sezon la sezon pentru că avem mai multă experienţă, dar parcă s-au mărit orele de filmare, nu ştiu.. Lumea ştie cum s-a desfăşurat ultima ceremonie, până a răsărit soarele. Spuneai că momentul acela a fost cel mai greu moment de când filmaţi emisiunea. Da, cred că da. Cred că a fost cel mai intens. Tu ce ai învăţat din toată această experienţă? Sincer, cred că sunt suficient de matur încât să nu mă influenţeze într-un fel sau altul ce se întâmplă în jurul meu. Am cunoscut mai bine Thailanda. Ce părere ai despre aceste situaţii care par atât de solide se despart atât de uşor? Oamenii se înscriu la Insula Iubirii, cuplurile care se înscriu, care vor să vină acolo, în Thailanda, pentru că au anumite probleme. Foarte mulţi oameni care au probleme pe care nu le pot rezolva în niciun fel şi atunci găsesc această oportunitate de a veni în Thailanda  cu speranţa că vor ieşi bine, vor ieşi învingători din toată povestea asta.  Acum depinde ce înseamnă învingători, pentru că şi pentru cei care s-au despărţit a fost un câştig până la urmă şi nu au rămas într-o relaţie nocivă, în ceva ce nu le aducea bine în viaţa lor”, a povestit Radu Vâlcan la tv.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

Adela Popescu și Radu Vâlcan au ajuns să doarmă separați. Nu pentru că ar fi certați; ei aplică deja rețeta despre care vorbise, la un moment dat, și Andreea Bălan: fiecare își petrece noaptea cu unul dintre copii, pentru că bebelușul se trezește des și n-are rost să fie stricat somnul tuturor din casă. Adela și Radu au devenit părinți a doua oară la mijlocul lunii decembrie.

Citește și

„De ce nu mă întorc în România”. Povestea unei românce plecate de opt ani în Spania care vrea să renunțe la cetățenia română după ce și-a găsit unchiul legat de pat în spital!

Close
Închide
  Close