Mergi direct la conținut »
Radu Vâlcan a împlinit 42 de ani. Ce urare i-a făcut Adela Popescu. “E tot ce mi-am dorit“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Radu Vâlcan a împlinit 42 de ani. Ce urare i-a făcut Adela Popescu. “E tot ce mi-am dorit“

Radu Vâlcan a împlinit 42 de ani. Ce urare i-a făcut Adela Popescu. “E tot ce mi-am dorit“

Radu Vâlcan a împlinit 42 de ani, iar cu această ocazie, soția lui l-a surprins, așa cum o face în fiecare an, de când s-au cunoscut. Adela Popescu a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie realizată în urmă cu șase ani, pe vreme când nici nu deveniseră părinți.

Adela a scris și un mesaj pentru soțul ei.  „Acum șase ani aveam doi câini, patru vacanțe la activ, multe dimineți cu cafea și nopți cu filme, înghețată și vin roșu. Acum avem doi puiuți, multe nopți nedormite și la fel de multe dimineți cu cearcăne. Dar e tot ce mi-am dorit. La mulți ani, bătrânelule!” a scris Adela Popescu, în dreptul fotografiei publicate pe rețelele de socializare.

Pe 10 decembrie, Adela Popescu a născut pentru a doua oară, un băiețel perfect sănătos. după cinci ore de travaliu. Prezentatoarea TV a postat pe contul de socializare prima imagine de pe patul de spital, alături de care a scris un mesaj pentru prietenii virtuali.

Citește și

Bolizi de lux și supermodele! Cine este Dragoș Săvulescu, multimilionarul excentric fugit din România. Este căutat în toată Europa, după ce a fost condamnat în Dosarul Retrocedărilor

Close
Închide
  Close