Mergi direct la conținut »
Adela Popescu s-a confruntat cu probleme după ce a născut. “Nu a mai vrut să plece la grădiniță“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adela Popescu s-a confruntat cu probleme după ce a născut. “Nu a mai vrut să plece la grădiniță“

Adela Popescu s-a confruntat cu probleme după ce a născut. “Nu a mai vrut să plece la grădiniță“

Adela Popescu a povestit pe blogul personal, despre problemele pe care le-a avut, după ce a născut pentru a doua oară. Se pare că Alexandru a avut câteva accese de gelozie, moment în care părinții lui au încercat să găsească soluția perfectă.

”A doua zi când nu a mai vrut să plece la grădiniță și a treia zi, când după o vizită la mamaie, a spus că dorește să doarmă acolo. Lucru care nu se mai întâmplase până atunci. Știu că m-a sunat Radu să îmi spună că nu e chip să plece cu el și să îl sfătuiesc ce ar trebui să facă. Eram cu asta mic în brațe și m-a bușit plânsul. #hormonii. Nu voiam să sufere și mă obseda gândul că poate nu vom știi cum să îl ajutăm să depășească cu bine perioada asta dificilă. Continuam să avem mare grijă în a-i da toată atenția lui Alexandru și slavă Domnului că acum putem. Cel mic mănâncă și doarme, astfel încât Alexandru uneori și uită că e în casă”, a spus Adela Popescu pe blog.

”La noi e așa: la 7:30 îl îmbrac pe Alexandru să plece la grădiniță. Îl duce Radu. Mă rog apoi la toți sfinții să mai bage o tură de somn Andrei, ca să pot și eu să mai închid ochii o oră, două. Mă trezesc și ies în living. Îmi fac o cafeluță, mănânc ceva, mă uit la televizor. Desigur, cu maimuțica după mine. Schimbat pampers, spălat la fund, uns, alăptat, râgâit, alăptat iar, schimbat body, legănat, alăptat, etc. #stiticezic. La 16:00 îl ia Radu de la grădiniță pe Alexandru. Uneori mai merge o oră pe la mamaie sau în parc. Se joacă, apoi vin acasă”, este o parte din mesajul transmis de Adela Popescu pe blog.

 Pe 10 decembrie, Adela Popescu a născut pentru a doua oară, un băiețel perfect sănătos. după cinci ore de travaliu.  Prezentatoarea TV a postat pe contul de socializare prima imagine de pe patul de spital, alături de care a scris un mesaj pentru prietenii virtuali.

Citește și

Emigrează Borcea? Fostul boss dinamovist se gândește să părăsească România! „În 2019 iau decizia definitivă pentru viitorul meu”

 

Close
Închide
  Close