Mergi direct la conținut »
Premieră Libertatea.ro. Ralflo feat Alb Negru lansează “N-am bani”

Ralflo şi băieţii de la Alb Negru, Kamara şi Andrei, şi-au unit din nou forţele pentru a compune o piesă frumoasă. Le-a ieşit şi de această dată de minune, iar single-ul “N-am bani” nu vine singur, ci însoţit şi de un videoclip. Ralflo feat Alb Negru lansează azi “N-am bani”, în premieră, pe Libertatea.ro.

“Piesa “N-am bani” este compusă de mine şi de Kamara, eu am scris refrenul şi el strofele. Este vorba despre faptul că oamenii au ajuns să se certe şi să se despartă din cauza banilor. Eu am vrut să facem o piesă de acest gen, în care să se regăsească toată lumea pentru că aud din ce în ce mai des, “N-am bani”, “N-am bani”… consider că dragostea pe care o primim este mult mai importantă decât banii, care mie personal nu îmi aduc fericirea”, spune Ralflo.

Ce spun Andrei şi Kamara despre această colaborare, aflăm imediat:

Andrei: “Prietenul nostru Ralflo e un artist desăvârşit şi complet alături de care lucrăm cu drag de fiecare dată. De la “Mi-e sete de ţine” încoace am lucrat şi la single-uri: „Zile”, „Love Love”, toate în formula de 4 (AlbNegru feat Ralflo & Rareş)”

Kamara: “Cu Ralflo, am mai lucrat personal la alte două single-uri: „Maria” şi „Ai acel ceva”, piesă cântată cu K.I.M. În rest, la mai toate piesele lui Ralflo eu îi fac Textele şi Videoclipurile ( “Şi asta-i tot”, “Mi se pare că”), iar el îmi face muzica, aşa cum a fost cazul la primul meu single solo „Encore Plus Fort”…

Iar atunci când vine vorba de inspiraţie, băieţii au mai completat: “Inspiraţia a fost a lui Ralflo în prima instanţ[ şi apoi a mea. De la el a pornit piesa şi mi-a plăcut ideea lui aşa că am aderat la ea având în vedere că mă regăsesc în ea, iar textul a venit de la sine. E o poveste de viaţă, toate versurile vin din tot ce am trăit noi trei. Cunoscându-i pe cei doi şi trăind atâtea experienţe împreună, am reuşit să pun pe muzică exact vorbele potrivite. Ele au venit peste mine, nu am avut cum să le opresc”, a spus Kamara.

Ce este ciroza hepatică, boala care l-a ucis pe regizorul Alexandru Darie
Recomandări

Ce este ciroza hepatică, boala care l-a ucis pe regizorul Alexandru Darie

“În această piesă se poate regăsi toată lumea într-o oarecare măsură. Şi de o parte şi de cealaltă a baricadei. Cu toţi am iubit sau iubim şi banii ar trebui doar să însoţească fericirea pe care o avem deja, nu să fie chiar ei sursa fericirii. Pentru că asta ar însemna că, de fiecare dată când ei nu mai sunt în buzunarele noastre, vom fi trişti şi fără chef de viaţă”, a completat şi Andrei.

Şi pentru că piesa se numeşte sugestiv “N-am bani”, a venit la final şi întrebarea: “Rămâneţi des fără bani? Pe ce anume va place să îi cheltuiţi?”.

“Fără banii cash poţi să rămâi la un moment dat, important e să nu rămâi fără dragoste. Asta ar fi cu adevărat tragic. Nu sunt un mare cheltuitor, dar nici nu îmi reprim bucuriile vieţii. Nu cheltui bani pe ceva anume în mod deosebit. Dar sunt un fan al tehnologiei şi îmi place să am necesarul pentru filmările mele şi pentru Foto şi Montaj”, spune Kamara.

“Sunt cumpătat în ceea ce priveşte investiţiile. Prefer să-mi cumpăr ce îmi trebuie cu adevărat. Sunt mai calculat de fel.
Însă, niciodată nu am pus banii înainte de prietenie sau de dragoste. Viaţa e frumoasă şi trebuie trăită din plin”, a răspuns Andrei.

Noul videoclip Ralflo feat Alb Negru este filmat de Simion R. Ştefan, iar single-ul şi videoclipul “N-am bani”, sunt lansate sub egida Sprint Music.

 
 
Close
Închide
  Close