Mergi direct la conținut »
Raluca Bădulescu are o pasiune costisitoare. Colecție de peste 100 de peruci!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Raluca Bădulescu are o pasiune costisitoare. Colecție de peste 100 de peruci!

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai excentrice celebrități de la noi, ținutele sale netrecând niciodată neobservate. Același lucru se întâmplă și cu podoaba capilară, căci vedeta Kanal D are o colecție impresionantă de peruci. Peste 100 la număr.

De Andreea Romaniuc Archip,

Juratul de la „Bravo, ai stil!” și-a făcut o adevărată semnătură din aceste accesorii, ea schimbând des culoarea și coafura, fără urmări neplăcute asupra podoabei capilare. „Am foarte multe, peste 100 de peruci, multe dintre ele fiind identice. Acesta pe care îl port este modelul pe care îl iubesc cel mai mult. Eu port perucă de mulți ani, dar de când cu „Bravo, ai stil”, am început să port peruci non-stop și în viața reală și la filmări”, a declarat, pentru Libertatea, Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu

Perucile trebuie îngrijite cu atenție

Vedeta Kanal D explică dependența de peruci prin faptul că îi este mult mai ușor să facă schimbări de look. „Eu am părul tot blond, lung cam cât e această perucă, dar este un păr foarte subțire, pentru că, 30 și ceva de ani, l-am vopsit. Pe vremuri se decolora părul, erau alte proceduri, mi-am pus mulți ani la rând decolorant foarte puternic și, în timp, părul s-a subțiat mult. Acasă nu port perucă”, ne-a mai spus ea.

Video: Grigore Alexandru/ Foto: Sorin Cioponea, Facebook

Close
Închide
  Close