Mergi direct la conținut »
Raluca Bădulescu se destăinuie, înainte de Marea Finala “Bravo, ai stil! All Stars”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Raluca Bădulescu se destăinuie, înainte de Marea Finala “Bravo, ai stil! All Stars”

Raluca Bădulescu se destăinuie, înainte de Marea Finala “Bravo, ai stil! All Stars”

Raluca Bădulescu se destăinuie, înainte de Marea Finala “Bravo, ai stil! All Stars”. Finalistele lupta, in aceste ultime zile, cu toate fortele pentru a impresiona telespectatorii, dar si juratii prin tinuta, eleganta, stil.

Raluca Bădulescu, jurat “Bravo, ai stil!” încă de la prima ediție a emisiunii, retrăiește cu nostalgie primele zile ale competiției de fashion.

“Parcă și acum resimt emoția primelor zile ale show-ului. Eram fericită și extrem de emotionata că fac parte din acest proiect minunat care este, făra doar și poate, un fenomen in Romania. Parca eu eram concurenta … o astfel de stare aveam!”, isi aminteste Raluca Badulescu.

Si astazi, in ultimele zile ale celui de-al patrulea sezon, inaintea Marii finale “Bravo, ai stil! All Stars”, care va avea loc, in direct, sambata, de la ora 22:00, Raluca Badulescu este la fel de emotionata.

“Pentru mine este si va ramane proiectul vietii mele. Am avut colegi divini, o echipa minunata, am ras si plans impreuna, ne-am distrat si am evoluat impreuna. Astept cu nerabdare Marea Finala de sambata, si sper ca si telespectatorii sa ne fie alaturi in aceasta competitie unica, , pentru a-si desemna, prin vot, castigatoarea”, spune Raluca Badulescu.

Citește și

Topul vânzărilor de electronice. Românii s-au năpustit să cumpere televizoare, telefoane și electrocasnice și au lăsat 3 miliarde de euro la comercianți

 

 

Close
Închide
  Close