MENIU CAUTĂ
11 Ian. 2019 12:43

Raluka a vorbit despre cel mai mare compex fizic al ei. Artista nu se poate opera

Distribuie

 Raluka este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi. A câștigat "Asia Express" alături de Ana Baniciu și are o carieră muzicală de succes. Însă, artista nu a vorbit niciodată despre ceea ce o deranjează la aspectul fizic.

Raluka a răspuns sincer la un set de întrebări pentru revista VIVA!, iar atunci când a fost întrebată  dacă ar putea să-și schimbe un atribut fizic, care ar fi acela?. Interpreta a fost mai sinceră ca niciodată. „Aș vrea să am umerii mai înguști”,  a spus ea.

În luna noiembrie a anului trecut, cântăreața Raluka a prezentat „Interviurile Libertatea”. Artista nu și-a început cariera în jurnalism, ci a acceptat propunerea venită din partea redactorului Denisa Macovei, aceea de a face schimb de experiență. Astfel că în timp ce redactorul Libertatea a intrat în pielea artistei și a luat cu asalt studioul ei de înregistrări, Raluka i-a luat locul de la moderarea emisiunii „Interviurile Libertatea”.

Citește și

VIDEO/ Mărturisiri tulburătoare despre ultimele zile din viața lui Șerban Ionescu: ”Am putut comunica chiar și atunci când nu mai putea articula, ci doar gesticula”

Comentarii